Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Függetlenség napja 2024: palesztinpárti tüntetők amerikai zászlókat égettek (VIDEÓ)

2024. július 05. 13:41

Sajátosan ülték meg a nemzeti ünnepet Philadelphia utcáin.

2024. július 05. 13:41

Nyitókép: Képernyőfotó

A Visegrád24 egy olyan videót osztott meg, melyen az látható, hogy palesztinpárti tüntetők amerikai zászlókat égetnek Philadelphia utcáin.

A Jewish Chronicle arról írt, hoy napokkal a rendezvények előtt az amerikai hatóságok terrortámadásoktól tartva magas riadókészültséget rendeltek el országszerte. 

A whyy.org beszámolójából pedig kiderült, hogy Philadelphiában több száz palesztinpárti tüntető gyűlt össze a Rittenhouse téren július 4-én. A demonstrálók elítélték Izrael gázai megszállását, és mielőbbi tűzszünetet követeltek.

Azonban, mint a lenti felvételeken is látható elszabadultak az indulatok, és 

a jelenlévők amerikai zászlókat kezdtek égetni. 

A New York Post beszámolói szerint nemcsak Philadelphiában történtek erőszakos cselekedetek. New York utcáin is lángoltak az amerikai nemzeti lobogók. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. július 07. 11:59
Tehát a palesztínok betörnek Izraelbe és bestiális kegyetlenséggel gyilkolnak le százakat, hurcolnak el ezreket, majd pár héttel később már ők az áldozatok az amerikaiak nemzeti ünnepén pedig a csillagos-sávost égetik a város közepén és ezért senki sem puffantja le őket a szabad fegyverviselés hazájában. Ha akarok találok itt világösszeesküvést, de nem olyat, amiről eddig szó volt.
Burdisgarage
2024. július 06. 07:13
Ez olysn szép, hogy könny szökött a szemembe vagy csipa, de az biztos. Apropó, meddig tart a zsidó hajnal, hogy csak sexkitty-t ette még ide a fene?
P_F_Juli
2024. július 05. 21:39
"...a jelenlévők amerikai zászlókat kezdtek égetni. A New York Post beszámolói szerint nemcsak Philadelphiában történtek erőszakos cselekedetek. New York utcáin is lángoltak az amerikai nemzeti lobogók. " És Amerika tapsol hozzá? Ezek a jenkik visszafejlődnek.... Valamikor egy "rendes" amerikai családnál úgy indult a nap, hogy reggel felvonták az amerikai zászlót, vigyázzba vágva magukat. Ma ha rosszul indul valakinél a nap, utcára vonul, talán még meg is tapossa az amerikai zászlót, és ha nem esik az eső, akkor meg is gyújtja.
verkez
2024. július 05. 19:45
Az kurva Saddam fagyi... Az is visszanyalt, Bin Laden is, most a palesztinok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!