Francia belügyminiszter az olimpiáról: A biztonságra nézve nincs konkrét veszély

2024. július 21. 14:14

Gérald Darmanin szerint a titkosszolgálatok nem jeleztek közvetlen fenyegetést a játékokra.

2024. július 21. 14:14
null

Nyitókép: Chesnot/Getty Images

Gérald Darmanin francia belügyminiszter szerint a biztonságra nézve nincs konkrét veszély a pénteken kezdődő párizsi olimpián.

Kiemelte: a titkosszolgálatok nem jeleztek közvetlen fenyegetést a játékokra. A biztonsági szakértőket korábban aggasztotta a terrorizmus veszélye, például a Szajna mentén tartandó pénteki megnyitó ünnepség esetén.

Tony Estanguet, a szervezőbizottság elnöke is hangsúlyozta, hogy az emberek biztonsága az elsődleges szempont, és nemcsak a megnyitó, hanem minden verseny esetében is van B tervük a biztonság garantálása érdekében. A rendőrség és a hadsereg jelentősen megnövelt létszámban lesz jelen a fővárosban és más olimpiai helyszíneken.

(MTI)
 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­k­­e­­l­d­­ ­­­a­ ­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­­­n­c­­­i­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Tiszafa
2024. július 21. 17:30
"Francia belügyminiszter az olimpiáról: A biztonságra nézve nincs konkrét veszély... Gérald Darmanin szerint a titkosszolgálatok nem jeleztek közvetlen fenyegetést a játékokra." Nem akarom bántani a francia belügyest, mert lehet, hogy a firkászok írták el, de a NINCS KONKRÉT VESZÉLY és a titkosszolgálatok NEM JELEZTEK fenyegetést, ez kérem nem ugyan azt jelenti. Attól hogy a szolgálatok nem vesznek észre valamit, az attól még valós veszélyt jelent. Én elvittem volna egy nyugodtabb földrészre az olimpiát, s nem engedném hogy a muszlim invázió alatt álló Európában azt megrendezzék. Potenciálisan mindenkit valós életveszély fenyeget.
wadcutter
2024. július 21. 17:20
majd lesz
cutcopy
2024. július 21. 15:46
A biztonság garantált, nagyon szigorú ellenőrzés lesz, még a sportolókat sem engedjük be a helyszínre..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!