Fejétől bűzlik a hal: Sorosék a Trump-merénylet előtt shortolták a Truth Socialt

2024. július 23. 14:11

A Tűzfalcsoport rámutatott, hogy ezeknek a shortoknak az időzítése és mérete felkeltette a gyanút, hogy az érintettek tudhattak a merényletről.

2024. július 23. 14:11

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

2024. július 12-én az Austin Private Wealth LLC, a Soros György nevéhez fűződő Vanguardhoz és a BlackRockhoz kötődő társaság jelentős short pozíciót helyezett el a Donald Trump Truth Social platformjához kapcsolódó DJT részvények 12 millió darabjára, valamint 34 millió részvényre – számolt be róla a Tűzfalcsoport.

A lépés érdekessége, hogy mindössze egy nappal a Trump elleni merénylet előtt történt mindez.

A Tűzfalcsoport rámutatott, hogy ezeknek a shortoknak az időzítése és mérete felkeltette a gyanút, illetve olyan spekulációnak adott teret, hogy a cég előzetesen tudhatott a merényletről. A helyzet széleskörű találgatásokat váltott ki, éppen ezért a későbbiek során vizsgálatra is sor kerülhet majd.

A Times of India ezzel kapcsolatos beszámolója szerint ez a texasi székhelyű befektetési társaság (az Austin Private Wealth) vizsgálat alá került egy olyan bejelentés miatt, amelyet közvetlenül a Donald Trump amerikai elnökjelölt ellen elkövetett sikertelen merényletkísérlet előtt tettek.

A vállalat egyébként hevesen tagadta a vádakat,

miszerint tizenkét millió Trump Media & Technology Group (TMTG) részvényt próbált shortolni, és az esetet egy elírásnak tulajdonította.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­k­­e­l­d­­ ­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­­­ ­p­­­u­n­­­c­­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
julius68-2
2024. július 23. 23:05
julius68-2--google-2 2024. július 23. 23:04 Pedig hányan mondolgatták: –Miért kell félni a filantróp Gyuri bácsitól, mikor az csak egy esendő vénember.
catalina11
2024. július 23. 18:29
Fejétől bűzlik a hal: Sorosék a Trump-merénylet előtt shortolták a Truth Socialt. A Tűzfalcsoport rámutatott, hogy ezeknek a shortoknak az időzítése és mérete felkeltette a gyanút, hogy az érintettek tudhattak a merényletről." tudhattak??? szellemes!!! csodák csodájára, ekkor kapta vissza Trump a Facebook fiókját is...ezek a zsidók hihetetlen időérzékkel rendelkeznek, ja és merénylőkkel is..
Lajoss
2024. július 23. 18:06
Már hiányoltam,hogy kihagyjátok a Gyuri bácsit a buliból… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!