„Fegyver van nála” – sokkoló felvételen a Trump elleni merénylet előtti pillanatok (VIDEÓ)

2024. július 14. 10:21

Ilyen volt átélni a történteket a közönség soraiban.

2024. július 14. 10:21

Mint ismert, szombat hajnalban merényletkísérletet követtek el Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt ellen. A közösségi médiában sokkoló felvétel kezdett terjedni, amelyen a lövöldözés előtt pillanatok láthatók. A felvételeken hallható, hogy az egyik néző felkiált:

„Fegyver van nála!”

majd eldördül az első lövés, miután az emberek pánikszerűen menekülni kezdenek, a háttérben pedig még lehet hallani, ahogy Trump beszél. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
you-brought-2-too-many
2024. július 14. 13:01
A fickót làttàk a jelenlevők közül többen felmàszni koràbban a tetőre, a titkos szolgálat emberei vhogy mègsem szúrtàk ki. Hm. Az is furcsa h azonnal lelőtték a merènylőt, pedig egy jól irányzott lövéssel àrtalmatlanítani lehetett volna, h kèsőbb ki lehessen hallgatni. Èrdekes. Szintèn infó h egy antifa tag volt a tettes. Nem lepődnék meg, ha sok dolog maradna felderítetlen a merènyletet illetően.
rimimandiner
2024. július 14. 12:25
Ki az az idióta a Mandinernél, aki miatt naponta újból és újból be kell jelentkezni???
kizokkentido
2024. július 14. 11:55
A médiamunkások címadásainál nincs sokkolóbb.
paater-gregor
2024. július 14. 11:05
"szombat hajnalban" Azaz: szombat délután. (Ami nálunk már vasárnapra virradó éjjel volt.) A többi stimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!