Elon Musk megdöbbentő lépése felrobbantotta az internetet

2024. július 19. 10:15

Erre senki sem számított, betelt a pohár.

2024. július 19. 10:15
10th Annual Breakthrough Prize Ceremony
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: JC Olivera/WireImage

 

„Egy napokban hatályba lépett jogszabály miatt Elon Musk elköltözteti a milliárdos cégbirodalmát a liberális fellegvárnak számító Kalifornia államból – olvasható a New York Post írásában.

Hétfőn Kalifornia állam kormányzója, Gavin Newsom aláírta azt a jogszabályt, amely újabb jogi védelmet ad a transznemű és meleg tanulók számára. Az új szabályozás értelmében az oktatási intézmények alkalmazottainak nem kell értesíteniük azoknak a gyermekeknek a szüleit, akik a transzneműség jeleit mutatják vagy ilyen szexuális irányultságú információkat osztanak meg környezetükkel – számolt be az esetről a Mandiner.

Musk már eddig is szálka volt a baloldal szemében, hiszen a köztudottan republikánus kötődésű üzletember a The Guardian értesülései szerint havonta 45 millió dollárt kíván adományozni egy új, júliusban induló kampányszervezetnek, amely Donald Trump jelöltségét támogatja.  

Ezzel a mostani lépésével, hogy két vállalkozását Kaliforniából Texas államba költözteti – az X közösségimédia-platform bázisát San Franciscóból Austinba, a rakétagyártó SpaceX központját pedig Hawthorne-ból a texasi Starbase-be helyezi át –, minden eddiginél jobban kiverte a biztosítékot a balosoknál.

Betelt a pohár Musknál, elege lett az LMBTQ-lobbi nyomulásából.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. július 19. 23:07
"Elon Musk megdöbbentő lépése felrobbantotta az internetet" Hoppá, ez hülyeség. Ha felrobbant volna az Internet akkor ez a cikk nem tudott volna megjelenni rajta és mi sem tudnánk hozzászólni.
Nasi12
2024. július 19. 14:40
A világ egyre jobban megbolondul. Persze csak a nagy vezért követik.😀 Aki covidos lett.
hannibal2
2024. július 19. 13:52
Elon Musk ébredése az elmúlt 4 év legjobb amerikai történése.
nempolitizalok-0
2024. július 19. 13:11
Építsenek ott a balosok egy közösségi platformot és egy rakétabázist.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!