Előkerült Trump merénylőjének telefonja, egy detonátor is lehetett nála

2024. július 17. 20:27

A jelek szerint robbantani is akart.

2024. július 17. 20:27

Nyitókép: Yasushi Kaneko / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Egy Pittsburgh környéki tévécsatorna birtokába jutott kép szerint egy mobiltelefon és egy detonátor is volt annál a fiatal férfinél, aki múlt szombaton merényletet követett el Donald Trump ellen – írta The Guardian. 

Ezt is ajánljuk a témában

A tárgyakat azon a háztetőn voltak láthatók, ahonnan Thomas Matthew Crooks egy AR-15 típusú gépkarabéllyal tüzet nyitott a volt elnökre és republikánus elnökjelöltre. A fegyveres férfi indítékai továbbra is tisztázatlanok, bár a tisztviselők megszerezték a telefonját, és hozzá is tudtak férni az azon tárolt adatokhoz. 

Crooks autójában egy doboznyi robbanóanyagot is találtak, amely egy vevőegységhez volt csatlakoztatva – jelentette a CNN, hozzátéve, hogy a nyomozók úgy gondolják a robbantással akarta elterelni a figyelmet magáról.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 17. 23:07 Szerkesztve
Nem sima merénylő. ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ. Fedezék és visszavonulási lehetőség nélkül talán 45 mp lövöldözött a srác, majd mikor sokadjára sem találta el a célszemélyt az addig unottan várakozó mesterlövész fejbe lövi. Ki és mit ígérhetett szerencsétlennek Nincs az a nyugati ember aki ezt így bevállalná. Ilyen még Rejtő regényekben sincs. Mi lehetett az elképzelés? Lelövi az elnököt, lemászik, visszaviszi az autójához a létrát és hazamegy aludni? És a haja szála se görbül? Megússza sértetlenül? Agyrém.
bill-murr
2024. július 17. 23:02
Csak pont odasetalt egy epulethez ahonnan tisztan ralatott Trumpra, pont nem figyelte senki az epuletet ( csak tobb tucat civil), pont volt ott egy letra, pont siman felmaszott a tetore egy puskaval, pont leadott 8 lovest mielott a mesterlovesz-aki mar reg latta, hogy ott van- fejbe nem lotte… de persze robbanoszer is volt nala. Mert maganyos merenyloknel mindig szokott lenni robbanoszer.
zsolti123
2024. július 17. 22:46
Milyen érdekes: az FBI nem talál se kapcsolatot, se indítékot a merénylethez. Az FBI szerint magányos merénylő eközben az antifához tartozott: www.youtube.com/watch?v=CSJ3zEiMmJ8&t=254s
apoa
2024. július 17. 22:33
Biztos, hogy elszigetelt, magányos merénylő,,,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!