Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Bosszúpornóval vádolja és perli a Fox Newst Hunter Biden a Próbaper című minisorozat miatt

2024. július 02. 15:07

A tévétársaság azzal vádolja Hunter Bident, hogy illegális külföldi lobbitevékenységekbe és vesztegetési ügyekbe keveredett, az elnök fia azonban „csak” a meztelen fotók miatt fordult a hatóságokhoz.

2024. július 02. 15:07

Nyitókép: Kris Connor/WireImage/AFP

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden hétfőn beperelte a Fox Newst, amiért meztelen fotókat és videókat tett közzé róla egy fiktív perről szóló minisorozatban – írja a Reuters. 

Hunter Biden azt állítja, hogy a Fox megsértette New York állam úgynevezett bosszúpornótörvényét, amely illegálissá teszi egy személyről készült intim képek közzétételét a beleegyezésük nélkül. A portál szerint Hunter Biden jogalap nélküli gazdagodással és érzelmi sérelem okozásával is vádolja a csatornát.

2022 októberében került be a Fox News streamingszolgáltatójának kínálatába a „The Trial of Hunter Biden: A Mock Trial for the American People” című minisorozat, ami egy fiktív pert mutat be az amerikai elnök fia ellen. 

A Fox Nation minisorozata azzal vádolja Hunter Bident, hogy illegális külföldi lobbitevékenységekbe és vesztegetési ügyekbe keveredett, ilyenek miatt azonban sosem emeltek vádat ellene.

A Fox News közleményben azt írta, hogy 

a Hunter Bidenről szóló tudósításai pontosak voltak, éppen ezért ez egy teljes mértékben politikai indíttatású per. 

Majd hozzátették, hogy csupán óvatosság miatt távolították el a programot áprilisban.

A Reuters szerint a sorozatban olyan képek és videók is szerepelnek, amelyeken Hunter Biden meztelenül, szexuális aktus közben látható. 

Az amerikai elnök fia azt állítja, hogy a Fox tudta, hogy a privát fotókat és videókat ellopták, mégis nyilvánosságra hozták, ami sérti a New York-i bosszúpornó törvényt.

Miközben a sorozat bizonyos valós információkat is felhasznál, szándékosan manipulálja a tényeket, elferdíti az igazságot, a történéseket a kontextusból kiragadva meséli el, és mások szórakoztatására kitalál párbeszédeket” – mondta Hunter Biden az ügyről.

Bident júniusban három vádpontban is bűnösnek ítélte egy delaware-i bíróság esküdtszéke, mert hazudott a fegyvervásárláshoz használt kábítószer-használatáról és illegális lőfegyver birtoklásáról. Ügyvédjei közölték, hogy fellebbeznek.

Ugyanakkor az elnök fia szeptember 5-én Kaliforniában is bíróság elé áll majd, mert állítólag 2016 és 2019 között nem fizetett be 1,4 millió dollárnyi adót, miközben állítólag dollármilliókat költött kábítószerre, kísérőre és egzotikus autókra.

Biden ártatlannak vallotta magát ezekben a vádakban.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szőcs László

Magyar Nemzet

Idézőjel

Trump perét inkább tartják politikainak az amerikaiak – de számít majd ez novemberben?

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­­ ­p­­u­­­n­­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
zakar zoltán béla
2024. július 02. 17:31
2 billiárd bőrgolyó DáKóval gyógyítható?!
sternerregnix
2024. július 02. 16:59
Ha jól értem a vádak "hamis" tartalma miatt tehát nem perel. De az hogy meztelen képeket mutattak róla az már bűncselekmény?
robertdenyiro
2024. július 02. 15:42 Szerkesztve
Tehát visszanyalt a fagyi, demokralibnácikák. Nem baj, majd elmorzsolok egy könycseppet a vadászbrendon makulátlan tisztaságú lelki üdvéért, ha ráérek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!