A világbajnok német labdarúgó nagyon messzire ment, páros lábbal szállt bele Orbánba

2024. július 23. 07:25

Bagoly mondja verébnek…

2024. július 23. 07:25
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„Az egykori világ- és Európa-bajnok német labdarúgó,  a Bayern München tiszteletbeli elnöke, Uli Hoeness az SV Seligenporten fennállásának 75. évfordulója alkalmából tartott beszélgetésen kimutatta a foga fehérjét. Nagyon durván nekiment Donald Trumpnak és az Orbán Viktor vezette Magyarországnak is.

A republikánusok elnökjelöltjéről, a korábbi elnökről a következőt mondta:

»Minden reggel, amikor fogat mosok a tegernsee-i otthonomban, eszembe jut, milyen jó, hogy Németországban élek. Képzeld el, milyen lenne, ha az Egyesült Államokban laknék és Trump lenne az elnök.«

Finoman szólva nem szimpatizál a magyar miniszterelnökkel, ezért hazánkról ezt mondta az egykori német válogatott labdarúgó:

»Magyarországnak mindössze nyolcmillió lakosa van, de úgy viselkednek, mintha 200 millióan lennének. Már rég kirúgtam volna őket az EU-ból.«

Úgy látszik, Németországban nagyon erős a békepárti erőkkel szemben az ellenállás. Manfred Weber magyargyűlölete átragadt Hoenessre is. Azonban úgy tartja a mondás, hogy nem az az igazán fontos, hogy mit mond valaki, hanem az a legfontosabb, hogy ki mondja. Ez alapján lehet helyén kezelni a kritikákat. Nos, Uli Hoeness elbukott ezen a kritériumon, hiszen tíz évvel ezelőtt hétrendbeli, összesen 28,5 millió euró értékre elkövetett adócsalásban marasztalták el, 3,5 éves börtönbüntetést kapott.

Egy közönséges adócsaló, még ha világ- és Európa-bajnok is, nem törhet pálcát politikusok és legfőképpen egy ország felett. Nem mondhat dehonesztáló, elítélő véleményt, egész egyszerűen azért, mert nincs rá erkölcsi alapja.

Herr Hoeness, azt javaslom, inkább húzza meg magát a tegernsee-i otthonában, és fogmosás közben ne más országok dolgaival foglalkozzon, hanem nézzen bele a fürdőszobai tükrébe és szégyellje magát!” 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. július 24. 17:01 Szerkesztve
A vétótlan köpcös gecit bárki gyalázhatja, alázhatja szabadon, következmények nélkül. A nagykövetségünk dolgozói pezsgőzgetnek az ellenségeinkkel, a bemtéri zsidók nagyokat röhögnek, a moszados titkosszolgák épp alszanak. Megint csak egy sunyi szar cigány zsidócsicskát gyaláznak. Meg a magyarokat. Nem ügy. A zsidóknak ez csak egy szar gyarmat.
Unknown
2024. július 24. 16:16
A fél akkori NSZk válogatott kommunista volt a Breitner-rel az élen. Nácikból általában kommunisták lesznek
polárüveg
2024. július 24. 08:55
Adóelkerülő Hoeness, SMS von der Leyen, bőröndös Kaili, Marocco-játékos Verhofstadt, kalapácsos Salis - mind kiváló emberek, akiket a mainstream sajtó futtat, mert kiválók Európa új zsidóinak a magyaroknak gyűlölködve ütésében. Salis fizikailag is. Ugyan Hoeness nyilatkozata nem gyűlöletbeszéd, kedves EU? Hoeness úr, majd beszélje meg kirekesztést a hamburgi muzulmánokkal, akik a sariáért tüntettek. Majd ha saria alattvaló válik Hoeness úrból, térjünk vissza az általa felvetett magyarok - genetikailag európai ősnép - kirekesztésére.
BaGeNMY
2024. július 24. 07:09
Üzenet a Nyugateurópai Kalifátusból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!