A CNN szerint Kamala Harris megszorongathatja Trumpot

2024. július 22. 18:16

A hat legutóbbi felmérés szerint a különbség közöttük minimális.

2024. július 22. 18:16
null

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Közvélemény-kutatási átlagot közölt a CNN, melyben – a Joe Biden kampányból való kiszállásával létrejött politikai helyzetre reflektálva – már Kamala Harris alelnök népszerűségét mérték össze a hivatalosan is a republikánusok elnökjelöltjévé vált Donald Trump exelnökével.

Az átlag a CNN szerint „szoros versenyt mutat egyértelmű éllovas nélkül”.

Az átlag metodológiájáról a CNN közölte: az átlagban a hat legutóbbi olyan közvélemény-kutatás szerepel, amelyeket nem párthoz kötődő intézetek bonyolítottak le, regisztrált vagy minden valószínűség szerint a választáson résztvevő szavazókat kérdez az idei elnökválasztáson tanúsított szavazói magatartásukról, és megfelel a CNN szakmai követelményeinek.

A hat kutatást a CBS News/YouGov, az NBC News, a Fox News, az NPR/PBS News/Marist College, az ABC News/Washington Post/Ipsos, valamint a CNN készítette, és mindegyik a Trump és Biden közötti első elnökjelölti vita után készült – ugyanakkor csak a legeslegutóbbiban szerepelhet a Trump elleni július 13-i merénylet esetleges politikai hatása.

A CNN átlaga szerint Trump és Harris között hajszálnyi, 1 százalékos különbség van Trump javára.

Az exelnök 48, az alelnök 47 százalékon áll a kutatások átlagában.

 

 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
FreeEurope
2024. július 22. 22:00
Miért? Jobban lő, mint a CIA ferde tető fóbiás ügynökei?
2024. július 22. 21:04 Szerkesztve
Csak nyári gumival, ami őszre már jól megkopik!
konfucius
2024. július 22. 20:49
Fúj, undorító. Remélem, Donald mindig legalább tíz lépés távolságot tart ettől a baromtól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!