Spanyol pártelnök: Miért sértegetik Brüsszelből Orbán Viktort? Egyértelmű, megvédi a határokat, nem fogad be egyetlen illegális bevándorlót se! (VIDEÓ)

2024. június 02. 19:12

Keményen beszólt a nyugati pártelnök Von der Leyennek és büszkén bejelentette, bárki bármit mond, Orbán Viktor igenis a szövetségese.

2024. június 02. 19:12
Santiago Abascal

Nyitókép: Santiago Abascal X-oldala

Santiago Abascal, a VOX párt elnöke vasárnapi EP-választási kampánybeszédében büszkén kiállt Orbán Viktor mellett, s egyben leszögezte, hogy politikai okokból támadják hazánkat a brüsszeli politikusok.

„Miért sértegetik a magyar szövetségesünket, Orbán Viktort? Egyértelmű: mert megvédi a határokat, mert nem fogad el egyetlen kvótányi illegális bevándorlót se” – kezdte meg beszédében a magyar kormány méltatását Abascal. Mint kifejtette, a magyar kormány nem enged be egyetlen lobbicsoportot sem az iskolákba, „hogy megrontsák a gyerekeket”, sőt, jó példaként megemlítette a gyermekvédelmi népszavazást is, amin szerinte a magyar emberek hallatták hangjukat.

Leszögezte, „az Európai Bizottság Von der Leyennel és a rabszolgáival, Feijóóval és Sánchezzel [Alberto Núñez Feijóo a spanyol Néppárt elnöke, Pedro Sánchez pedig Spanyolország szocialista miniszterelnöke – a szerk.] 

azért kriminalizálja Magyarországot, mert egy szuverén ország, amely megvédi a határait, a szuverenitását, és megvédi gyermekei ártatlanságát”

 – tette hozzá a VOX párt elnöke. 

A gyermekvédelmi program mellett a magyar kormány demográfiai programját is méltatta Santiago Abascal: „Franciaországgal ellentétben, ahol pénzt adnak a gyermekvállalásért, s hát ki is vállal gyermeket Franciaországban és Németországban? A maghrebiek és a törökök. Magyarországon nem adnak pénzt. Magyarországon azoknak akik dolgoznak, tehát jövedelemadót fizetnek és négynél több gyermeket vállalnak, már nem kell jövedelemadót fizetniük egy életen át, még akkor sem, ha a gyerekek betöltik a 18. életévüket. Ez védi az embereket”. 

Beszédében kitért arra is, hogy „akik védik a népüket, akik buzgók, a szuverenitásuk és a hazájuk szerelmesei, azokat üldözik. 

És ők, ezek az üldözöttek, a mi szövetségeseink. 

Ezért egyáltalán nem szégyelljük nemzetközi szövetségeseinket, akikkel nem kell mindenben egyetértenünk. De egyáltalán nem szégyelljük magunkat miattuk. Akinek szégyellnie kellene magát, az a Moncloában ülő, törvénytelen és hazug elnök [Pedro Sánchez – a szerk.], akinek tapsol a Hamász, tapsolnak a tálibok, tapsol az iráni teokratikus rezsim, amely egy nőket gyilkoló rezsim.”

Abascal spanyol nyelvű beszédét angol felirattal itt lehet megtekinteni:

 

 

Összesen 331 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. június 03. 15:09
masikhozzaszolo 2024. június 03. 08:48 • Szerkesztve Most láttam, van terv Gulyás fejében, hogy a 6 millás büntetést hogy fizessük. Ugye itt a biztonság, mert megteremtettük. Most már ez 700 milliárd, pluszba rájön a napi 6 milla. Figyelj, jo otlet, de akkor ezt átláthatoan kell fizettetni, és elkoltenie az állampártnak. Itt mindjárt van egy kis gond, amire választ kellene adnia a vezírnek, a szlovák választások idején hogyan kerult a szlovák-magyar határra tobbtízezer migráns, amikor állítolag a kerítés megvédi az EUt, és Magyarországot? Ausztriának miért kellett kerítést építenie a magyar határra?
hatvanpuszta
2024. június 03. 09:11
Több mint 1000 embercsempészt engedett szabadon a dagadt szélhámos,nyaloncok.
masikhozzaszolo
2024. június 03. 08:48 Szerkesztve
Most láttam, van terv Gulyás fejében, hogy a 6 millás büntetést hogy fizessük. Ugye itt a biztonság, mert megteremtettük. Most már ez 700 milliárd, pluszba rájön a napi 6 milla. És olvasom: Németországgal ellentétben Magyarországon biztonságban érzi magát – mondta az M1-nek Silvana Heißenberg korábbi német színésznő, aki a 2015-ös nagy migrációs hullám után Angela Merkel menekültpolitikájának hangos bírálója lett. A nő néhány hete Magyarországra költözött. A külföldi társaságok, az eus- ideköltöző állampolgárok fizessenek határvédelmi háborús adót. Ha nem akarjuk cizellálni, mindenki fizessen, a magyarok, akik eddig is fizették a kerítésépítést, fizetnek 0-át, a többiek meg, vállalatok, itt lakó, szavazó külföldiek meg annyit, hogy kijöjjön a kerítés és a hatmilla/nap. Ha már jó nekik ez a biztonság. Otthon meg elszták a merkell jökkel, solcukkal.
2024. június 03. 07:51 Szerkesztve
Vajon Santiago hallott-e arról, hogy ugyan lmbtq aktivistákat nem engednek be az intézményekbe, de a gyerekeket erőszakoló pedofil iskolaigazgatót kitüntetik a magyar bronz érdemkereszttel, ha jó idmerőse az Orbán családnak? Így megúszhatja a 22,5 év börtönt is, ha lebukik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!