Reagált a Kreml Trump tanácsadóinak béketervére

2024. június 25. 15:56

A javaslat mind Ukrajnát, mind Oroszországot érdekes helyzet elé állítaná.

2024. június 25. 15:56
null

Nyitókép: MTI/AP/Alex Brandon

A keddi nap folyamán futott végig a sajtón Keith Kellogg tábornok és Fred Fleitz béketerve, mindketten korábban Donald Trump Nemzetbiztonsági Tanácsában dolgoztak. Ennek lényege az, hogy Ukrajna csak akkor kapna továbbra is fegyvereket és lőszert, ha béketárgyalásokat kezdeményez Oroszországgal. Egyúttal Moszkvát arra figyelmeztetné, hogy ha elzárkózna a tárgyalásoktól, akkor Ukrajna további fegyvereket kapna.

A tervre most reagált Dimitrij Peszkov is, a Kreml szóvivője. A TASZSZ beszámolója szerint Peszkov úgy nyilatkozott, hogy 

Minden terv értéke a részletekben rejlik, és abban, hogy figyelembe veszi-e a harctéri helyzetet. Nem tudom, hogy melyik tervről van szó, és mi van benne lefektetve.”

Hozzátette azt is: Vlagyimir Putyin orosz elnök a közelmúltban előállt egy békejavaslattal, ezt azonban sem Ukrajna, sem a Nyugat nem fogadta el.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 25. 20:12
****************************************************************** * * * MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! * * Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! * * ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! * * Haladóknak noviCSOKI ! * * »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« * * * * !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! * * ******************************************************************
altercat1
2024. június 25. 18:03
Tartsanak újra népszavazást az ensz felügyelete mellett az érintett területeken! Az eredmény várhatóan ugyanaz lesz, mint amit a ruszkik tartottak. Nem kerülhet a Krím és a Donbasz ukrán náci fennhatóság alá, mert akkor kezdődne minden elölről.
Agricola
2024. június 25. 17:33
"Ennek lényege az, hogy Ukrajna csak akkor kapna továbbra is fegyvereket és lőszert, ha béketárgyalásokat kezdeményez Oroszországgal. Egyúttal Moszkvát arra figyelmeztetné, hogy ha elzárkózna a tárgyalásoktól, akkor Ukrajna további fegyvereket kapna.' Ez befagyaszthatná a háborút a jelenlegi frontvonalak mentén.
koronaszepe
2024. június 25. 16:22
makrancos-kata 2024. június 25. 16:04 Na, Putyinék felvették a kapcsolatot Trumppal. Ez lesz a megoldás. --- Moszkva bombázása?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!