Négy magyar szurkolót rugdostak meg és fosztottak ki Németországban

2024. június 21. 07:04

A tetteseknek nem volt elég az, hogy a szurkolóknak végig kellett néznie, ahogy a magyar válogatott 2-0-ra kikapott a németek ellen.

2024. június 21. 07:04
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Rendőrségi közlemény szerint négy magyar szurkolót megrugdostak és kiraboltak a Weil der Stadt vasútállomáson – adta hírül a Stern. 24-25 éves ismeretlen férfiak a magyar szurkolók útjába álltak, amikor leszálltak azok az S-Bahnról, s elvették a szurkolóktól a sáljaikat valamint az egyikük hátizsákját is – utóbbiban egy e-book olvasó, készpénz és egy kevéske ruha volt. 

Az egyik gyanúsított a magyar szurkoló lábát kezdte el rugdosni.

A hátizsákot ellopó 24 éves gyanúsítottat később letartóztatták, ám kiderült, hogy nem vitte magával a táskát.

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. június 21. 13:06
Ez az eu-s tolerancia velejárója....
benedek77
2024. június 21. 09:14
Na jó, most már elég! Nem elég, hogy háborúpárti, homoszexuális migránsok aláztak meg minket a pályán kétszer is, még van képük daliás magyar véreinket megverni, és kirabolni?! Pedig tőlünk retteg európa amikor vonulunk komor ábrázattal, fekete pólóinkban, füstbe burkolózva. Minket nem győzhetnek le holmi elnőiesedett, gyáva nyugatiak!!! Viccet félretéve mekkora balfaszok lehetnek ezek? Simán odaadják a nemzeti színű sáljaikat? Még csak egy pofont sem osztottak ki? Beszari banda. Gondolom vonuláskor meg megy a buzizás, meg a kamu-huligánkodás. Sokat romlott a szinvonal, ami már aból is látszott, hogy 8-10 60 kilós antifa (köztük nők) végigverték budapestet, és egy hajuk szála sem görbült. Anno az akkor mindenhol rettegett Millwall szurkolók 5 métert sem tudtak megtenni a belvárosban, mert vadásztunk rájuk. Ez már amolyan Ner-tábor. Ezért a 3 színért emberek az életüket adták, a huszárok inkább feldarabolták, és az életük árán védték csak nehogy az ellenség kezébe kerüljön…
pipa89
2024. június 21. 09:06
Német hétköznapok.
békalepcse2.0
2024. június 21. 08:03
Rákérdezhetek Vágó úr?....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!