Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Most éppen azt kéne elhinnünk, hogy Oroszországot simán le lehet vinni kajakba

2024. június 17. 06:08

Bezzeg a Hamászt lehetetlen legyőzni.

2024. június 17. 06:08
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Alekszandr Zemljanyicsenko

„Most éppen azt kéne elhinnünk, hogy a Hamászt lehetetlen legyőzni, de Oroszországot bezzeg simán le lehet vinni kajakba.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 23. 15:54
****************************************************************** * * MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! * * Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! * * ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! * * Haladóknak noviCSOKI ! * * KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! * * * * !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! * * ******************************************************************
lajajakab11
2024. június 18. 19:37
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Zolt
2024. június 17. 21:22
Szerintem anno az usa egy csapásra elrettentette a japánokat és a világot. Îgy azóta is hatalmon van. Az orosznak is megvan a megfelelő hatalmi fegyvere. Most csak azon múlik beveti,vagy sem. Mi 0 ok vagyunk ehhez képest. Mégis a sok degerenált maga alatt vágja a fát. Ha szerintem putyin vesztésre áll ,nem felégetné a világot ,hogy megtarthassa a hatalmát? Ti mit tennétek? Lenétek a sznkciozgatással hű de jó,hogy többet fizetünk,vagy egyezkedni próbálnátok épp ésszel? Én simán felégetném a világot ahogy az usa is tette néha teszi. Egy két buzi imádó migráns seggnyaló miatt érdemes ez a világ felégetése? Itt lenne az idő felébredni biliből kivenni a kezet. Nekem mindegy kitől veszem az energiát a rezet stb. Ha velem nem akar boxolni. Két hatalom jogos,vagy jogszerülen harcába nem kék belevauzni
Kormánypárti2
2024. június 17. 19:33
Oké Róbert hogy nem teljesen megy a magyar, de nem "kajakba" hanem kajakra kell legyőzni, leverni valakit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!