Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Megszólalt a Kreml az EP-választásokkal kapcsolatban

2024. június 28. 16:13

Dmitrij Peszkov lesújtó véleményt fogalmazott meg az EU diplomáciai vezetőjéről, Kaja Kallasról.

2024. június 28. 16:13
Dmitrij Peszkov

Nyitókép: GAVRIIL GRIGOROV / POOL / AFP

Az Európai Parlamentet érintő választások lezajlása után sem számít Moszkva arra, hogy érdemben változik a kapcsolat az EU és Oroszország közt, a két entitás közti viszony továbbra is kifejezetten rossz marad majd – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a Portfolio szerint.

Az európai diplomácia nem fog tenni azért, hogy normalizálja a kapcsolatainkat. A Moszkva és Brüsszel közti kapcsolat kilátásai rosszak”

– jelentette ki az orosz tisztviselő. Hozzátette: az EU diplomáciai vezetője, Kaja Kallas észt politikus „russzofób megnyilvánulásokról” híres és „nem mutatta a diplomatikus megközelítés bármilyen jelét.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 29. 08:18
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Kybon
2024. június 29. 01:47
Az a helyzet, hogy nők nem valók politikai vezető szerepbe! Akkor se, ha tesztoszteronba átcsúszott hormonbetegek, és akkor se, ha hormonbeteg pszichopaták.
Vikijo
2024. június 29. 00:00
Az észt osztani fogja az észt, ezek a tündikék fogják romlásba vinni az EU-t, mert még a gatyánkat is szétosztogatják. Goromba vezetōkre van szükség akik nem kerülnek idegen vezetōk hatása alá.
sexykitty-101
2024. június 28. 22:50
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­k­e­l­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!