Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Leesett a színpadról Gandalf, kórházba szállították

2024. június 18. 09:42

Sir Ian McKellen egy londoni színház előadása közben sérült meg.

2024. június 18. 09:42
Sir Ian McKellen, Fotó: NIKLAS HALLE'N / AFP

Nyitóképen: Sir Ian McKellen, Fotó: NIKLAS HALLE'N / AFP

A többek között a Gyűrűk Ura Gandalfjának, az X-Men filmsorozatok Magnetójának, vagy éppen Mr. Holmes megformálójaként is ismert Sir Ian McKellen „jó hangulatban” van, miután leesett a színpadról a londoni Noël Coward színház Player Kings című előadása közben – adta hírül kedden a BBC.

Mint a portál tájékoztat: a 85 éves színész egy csatajelenet alakítása közben veszítette el egyensúlyát, majd leesett a színpadról. Az esést követően a színház egyik munkatársa sietetett a fájdalommal küzködő színész segítségére. A baleset után a világhírű művészt kórházba szállították, az előadást pedig törölték.

Gyorsan felépülhet a legenda

A színház szóvivője az eset kapcsán arról tájékoztatott, hogy Sir Iant megvizsgálták, és az orvosok szerint gyors és teljes felépülésre számíthat. Olyannyira, hogy a tervek szerint szerdán már színpadra is állhat. A szóvivő köszönetet mondott két orvosnak, Rachelnek és Lee-nek is támogatásukért, akik „a közönség soraiból” ugyancsak a balesetet szenvedett színész segítségére siettek.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2024. június 18. 19:28
Trump curse
survivor
2024. június 18. 12:00
85 évesen minek ugrál a vén buzi ?
Obsitos Technikus
2024. június 18. 10:43
Késett a pillangó.
tintapaca
2024. június 18. 09:55
Theodén király már meghalt. GAndalf túlélte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!