Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Donyeckben áttörtek az oroszok, a következmények beláthatatlanok

2024. június 19. 08:03

Az áttörés helye is beszédes: New York.

2024. június 19. 08:03
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki sajtószolgálat/Szergej Gunyejev

A Sztrana arról ír, hogy Donyeck megyében Torecknél és New Yorknál is áttörést értek el az orosz csapatok kedden. Az ukrán vezérkar is közölte: Toreck irányába komoly tüzérségi előkészületek zajlanak, és 

az orosz erők öt támadási akciót készítettek elő a térségben. 

Emlékeztetnek: Konsztantyin Maszkovics ukrán katonai szakértő szerint 

az orosz hadsereg jelenlegi célja, hogy bekerítsék a torecki területet.

Ahogy már írtunk is róla, New York természetesen nem azonos az Amerikai Egyesült Államokban található várossal. A település elnevezésével kapcsolatban több variáció ismert: kutatások szerint a név vagy egy Egyesült Államokból érkezett vállalkozótól származik, vagy a németországi Jork városa ihlette, ahonnan telepesek érkezhettek korábban Kelet-Ukrajnába. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2024. június 19. 23:04
Nem nem nem! A nyugati nagyhatalmak az élükön Litvaniával már tavaly előtt megszavazták hogy győzni fognak Oroszország felett! Ez csak oroszfil propaganda! Valójában az oroszok menekülnek és vesztésre állnak. Mindenük kifogyóban ezt a brit szakértők is megerősítették!
2024. június 19. 20:01 Szerkesztve
Ez ugyan szép lassan változóban van, de ma még a világhelyzetnek két egyszerü képlete van: 1. Ma akkor van béke, ha az USA-nak az több profitot hoz mint a háború és akkor van háború, ha az USA-nak az több profitot hoz mint a béke. 2. Az USA lehetöleg, - azaz ha talál erre egy hasznos idiótát -, más népekkel vívatja meg a háborúit, saját fiait csak akkor küldi a háborúba, ha nem sikerül erre csicskákat találnia, de akkor is csak addig harcol vagy harcoltat, amig az neki megéri. Igy könnyen kitalálható, hogy mikor lesz béke Ukrajnában. Majd akkor, ha az amerikaiaknak a béke már több profitot hoz, mint a háború.
datbenik513
2024. június 19. 17:17
Kamu. A Sztrana cikke nem errol szol. Akkor inkabb leforditom: "Украина прорыва не подтверждала. Но Генштаб ВСУ в своей вечерней сводке писал об активизации противника на этом направлении." Ukrajna nem erositette meg a front attoreset. A vezerkar azonban esti osszefoglalojaban az ellenseges haderok aktivizalodasarol jelentett ezen a frontszakaszon. Bocsi, ezen a gepen nincsenek magyar karakterek. Kinek erdeke itt az orosz propaganda terjesztese???
B_kanya
2024. június 19. 12:30
barkov08 2024. június 19. 09:23 "Ez már Vitya békéje?" Magyarország békéje, de az neked hosszú, ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!