Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Donald Trump meghódítja a TikTokot is! (VIDEÓ)

2024. június 02. 10:23

Rövid idő alatt rengetegen követték be a republikánus elnökjelöltet.

2024. június 02. 10:23

Nyitókép: Scott Olson/Getty Images 

A republikánus elnökjelölt posztjaival ezentúl nemcsak az X-oldalán, hanem a TikTokon is találkozhatunk.

Már első videója nagy népszerűségnek örvend:

néhány óra alatt több mint 2,5 millióan nézték meg,

közel félmillióan lájkolták és hasonlóan sokan követték be Donald Trump fiókját.

A felvétel tökéletesen visszaadja, hogy 

milyen felfokozott kampányhangulat uralkodik már most, hónapokkal az elnökválasztás előtt az Egyesült Államokban. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. június 02. 18:23
Míg Soros meg nem veszi emberkedhet.
recipdoki
2024. június 02. 14:11
makapaka2 csúcsseggfej höhöö Csodálatosak ezek az orbánbaszerelmes hívők,akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt. ,amelyekre a vezérük goebbelsi propagandistái eszével(?)jutva beszopták A mandiner Bidenék csaltak több megyében https://www.nytimes.com/2020/11/06/technology/dead-voters-pennsylvania.html?fbclid=IwAR0LI6Kd4Ky6OhJIiSGlPSlJQSo_coSBtDZPCdwfExz84RhNaWfY5xyQJqQ Mandi egyagysejtű szoponcai -democRATS- maszturbálva-Mikor volt ez utoljára demokrácia? Mandiner-USA -Biden halott szavazók- amerikai választások Fox News megfizet az amerikai választásokon közölt valótlanságokért Orbánfelszopó Carsonnak 266 milliárd forintnyi pénzt fizettek azért hazudjon a 2020-as választásról,pontosan tudták, nem történt csalás, mégis tovább terjesztették az álhíreket. Nem volt igaz, hogy Pennsylvaniában 21 000 halott szavazott. Szeressük ám a kreténkeltető mandi seggfejeit..
recipdoki
2024. június 02. 13:44 Szerkesztve
nempolitizalok-0 szevasz takony höhöö Mo Brooks, Paul Gosar és Matt Gaetz képviselők mind azt az ötletet hirdették, hogy az Antifa baloldali szélsőséges csoport a szerdai tüntetésen belopózott Trump támogatói közé, hogy provokálják a tömeget. A floridai kongresszusi képviselő azzal kezdte, hogy "nem tudja, igazak-e a jelentések", de a Washington Times cikkére hivatkozott, mondván, az "meggyőző bizonyítékot" tartalmaz arra vonatkozóan, hogy Antifa beszivárgott a Trumpot támogató lázadók közé. "Néhány ember, aki ma megsértette a Capitoliumot, nem volt Trump támogatója" - mondta Gaetz. "Trump támogatóinak álcázták magukat, és valójában az antifa erőszakos terrorista csoport tagjai voltak." Ez hamis BIZONYÍTÉK Az FBI pénteken azt mondta újságíróknak, hogy nincs semmi jele annak, hogy Antifa Trump támogatóinak álcázta volna magát, hogy csatlakozzon a maffiához. Mandi egyagysejtű szoponcai azóta is erre - maszturbálnak höhöö
recipdoki
2024. június 02. 13:41
Zavargások robbanhatnak ki Trump elítélése után republikánus nagyágyúk soraiban verbális támadássorozat indult az amerikai igazságszolgáltatás ellen. Trump rendíthetetlen szavazói „zavargásokra és erőszakos megtorlásra” szólítanak fel Megint egy puccskisérlet Trump tanácsadói szerint Rudy Giuliani tökrészegen kiabálta a Fehér Házban, hogy győztek Trump-párti támogatók szerdán megrohamozták a Capitoliumot, az elnök több republikánus szövetségese megpróbálja az állítólagos baloldali aktivistákra, nevezetesen Antifára hárítani a felelősséget. Jé ismerős !Apropó,,én emlékszem 2002. FideSS vesztett.A haza nem lehet ellenzékben -Orbán TF-en uszítása -úraszámolás,majd az Erzsébet hídi csata. Utána jött a kokárda, a fehér szalag, a karkötő, az erdélyi szavazás. Mindenkit szét vert, családot, barátokat, határon kívülieket megpróbált megutáltatni a hazaiakkal. Hazaárulózni sem a baloldal kezdett rémlik? Miért? Mert csak a hatalom kell neki és a hatalommal megszerezhetőn pénz vagyonok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!