Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

A CNN szerint nagy bajban van Joe Biden

2024. június 21. 22:41

Nem fognak a karaktergyilkossági technikák Donald Trumpon.

2024. június 21. 22:41

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint. A portál beszámolója szerint

hiába bélyegzi Trumpot a hivatalban lévő elnök rasszistának, bűnözőnek és őrültnek, az egyre élesebb retorika a kétségbeesés jele is lehet.

Biden stratégiája arról árulkodhat, hogy az elnök kampánya közel sem megy olyan jól, mint ahogy azt Biden eredetileg remélte. A felmérések szerint a választók széles körében csökken a támogatottsága, és ijesztően távolódik a győzelemtől. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, nemcsak a népszerűségi adatok miatt fájhat a demokraták feje, ugyanis

Donald Trumpnak sikerült pénzügyileg is utolérnie Bident;

májusban volt a második hónap, hogy a republikánusok megelőzték a demokratákat az adománygyűjtés vonalán.

Kevesebb mint öt hónappal az elnökválasztást megelőzően nagyon nem úgy tűnik, hogy a Biden-csapat eredeti forgatókönyve valóra válna. A két jelölt a legtöbb felmérés szerint fej-fej mellett halad, ami nem jó hír egy olyan politikusnak, aki azt szeretné, hogy a választók újabb elnöki ciklussal jutalmazzák meg. 

A CNN szerint Biden személyeskedő támadásai Trump ellen csak akkor lennének valóban sikeresek, ha egy újonc politikusról lenne szó,

Trumpot viszont már jól ismerik a választók, ezért a karaktergyilkossági kísérletek nem igazán hatékonyak ellene. Ez pedig olyan probléma, amellyel nem szívesen néznek szembe a demokraták.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
macskusz-4
2024. június 22. 11:10
Megint a felesleges dráma. Amikor az akasztásos maszturbálása jól sikerűlt.
macskusz-4
2024. június 22. 11:08
Kizárt, hogy bajban legyen. Már együtt eszik a kutyával.
edusos
2024. június 22. 10:20
Attól félek, lesz annyi halott demokrata szavazó...
lhotx
2024. június 22. 10:01
Trump hány ciklusra jöhet még vissza, egyáltalán? Kettőre, egyre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!