Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Trump keményen visszaszólt az őt lebohócozó Robert De Nirónak

2024. május 30. 20:57

A korábbi amerikai elnök úgy fogalmazott, a színész gyógyíthatatlan Trump-szindrómában szenved.

2024. május 30. 20:57
TRUMP, Donald

Fotó: MTI/EPA/Bloomberg pool/Jeenah Moon

Mint arról beszámoltunk, Donald Trump „őrületeiről” szól Joe Biden új kampányfilmje, amelyet Robert De Niro narrációjában hallgathatnak meg az emberek. A népszerű amerikai színész elkötelezett Biden-hívő, néhány napja egy MAGA-sapkát (Trump jelmondata a 2016-os kampányban: Make America Great Again) viselő republikánus szimpatizánssal keveredett összetűzésbe.

A Trumpot támogató szavazó lecsúszottnak nevezte De Nirót, a beszólásra pedig eképpen reagált a színész:

Gengszterek vagytok, gengszterek. Baszódj meg!”

Ezt is ajánljuk a témában

Robert De Niro ámokfutást rendezett Joe Biden egyik kampányeseményén is, úgy fogalmazott: Trump egy „bohóc”, aki gyakorlatilag diktátorként viselkedik. Ez utóbbi véleményt nem hagyta szó nélkül Donald Trump sem, Truth Social bejegyzésben reagált a színész megjegyzéseire.

„Sosem tudtam, milyen kicsi a korábbi színész, Robert De Niro, mind szellemileg, mind fizikailag. Gyógyíthatatlan Trump-szindrómában szenved, amely az orvosi közösségben csak TDS néven ismert.

Robert, akinek művészi megítélése és hírneve lecsúszott, mióta Joe Biden kérésére belépett a politikai arénába, olyan szánalmasan és szomorúan nézett ki a bíróság előtt.

Hová tűntél Joe DiMaggio?” – fogalmazott Donald Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken!

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. május 31. 10:22
de Niro nagy színész VOLT. Ma már csak demokrata aktivista,annak is gyöngécske.
Hyazinth
2024. május 31. 09:18
De Niro az egyik kedvenc színészem, leszámítva az utóbbi húsz esztendő idióta töketlenkedéseit (tisztelet néhány kivételt jelentő időskori filmjének), ugyanakkor az elnökválasztáson bízom a republikánus győzelemben. Természetesen a politikába nem kellene belekontárkodnia Robi bácsinak, akármekkora is a szólásszabadság.
Hyazinth
2024. május 31. 08:37
Aszongya Donald kandúr Kinyíró Robinak: - Hozzám beszélsz?
karakter-2
2024. május 31. 08:24
De Niro talán FBI ügynök
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!