Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Robert de Niro narrálja Joe Biden Trump-ellenes kampányvideóját

2024. május 25. 08:42

A spot a csatatérállamok televíziós és digitális platformjain, valamint az országos kábelcsatornákon kerül majd adásba.

2024. május 25. 08:42
null

Nyitókép: képernyőfotó / Joe Biden YouTube-csatornája

 

Donald Trump „őrületeiről” szól Joe Biden új kampányfilmje. A 30 másodperces videót Robert De Niro narrációjában hallgathatják meg az emberek – írja a New York Times.

A Snapped (azaz Bekattant) című videó Trump személyének és elnökségének bizarr megnyilvánulásait veszi sorra, majd figyelmezteti őket, hogy egy következő Trump-ciklus még rosszabb lenne.

Az éjféli tweetektől a fehérítőszer ivásán át az emberek könnygázzal való lefújatásáig – tudtuk, hogy Trump elszabadul, amikor elnök lesz. 

Aztán elvesztette a 2020-as választást – és bekattant. Kétségbeesetten próbálta megtartani a hatalmat. Most pedig újraindul. Ezúttal azzal fenyegetőzik, hogy diktátor lesz. Hogy megszünteti az alkotmányt” 

– mondja Robert de Niro. A spot egyébként a csatatérállamok televíziós és digitális platformjain, valamint az országos kábelcsatornákon kerül majd adásba az Egyesült Államokban.

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:05
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­k­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­u­n­­­c­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Megtalálta
2024. május 25. 11:44
Jah, De Niro mindig is lelkes híve volt az aktuális Demokrata vezetésnek. Mondjuk Bident támogatni most, hogy lassan már élőhalottá válik, nem vall túl sok észre.
catalina11
2024. május 25. 11:02
"Később egy, a Shalom TV-nek adott interjújában már meggyőződéses cionistának titulálta magát, hozzátéve: nem kell ahhoz zsidónak lenni, hogy valaki cionistává válljék. ... Izrael az Egyesült Államok legnagyobb közel-keleti szövetségese, emellett azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy fia egy zsidó nőt vett feleségül." "Mint írják, Joe Biden rövid beszédében kifejtette, szerinte „ami a leginkább befolyásolja az amerikai (melegjogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra....Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be” – fogalmazott az amerikai alelnök, majd hozzátette, bár a „BEFOLYÁSUK TÉNYLEG HATALMAS, ez csak és kizárólag a jó ügyet szolgálja”. „ Hollywood ...teljesen összefolyik Washingtonnal... Aki nem állt ki mellettük, azt támadják: „Susan Sarandon elmondta: durva támadásokat kapott baloldalról, amiért nem állt ki H. Clinton mellett.".
catalina11
2024. május 25. 10:56
Robert de Niro narrálja Joe Biden Trump-ellenes kampányvideóját" mi mást tehet... de van itt más "narrálás" is.. "Amerika bálványa, Charlton Heston (Ben Hur) az emelvényen beszél. ........Túl van a politikai korrektség elleni harcra buzdító szavai keltette botrányon. Túl van a Kulturális harc Amerikában című előadásán, amelyben azt állítja, hogy a média és a politikacsinálók többsége az „istenfélő, törvénytisztelő, FEHÉR, középosztálybeli protestáns, vagy ami még rosszabb, evangéliumi keresztény, középnyugati vagy déli, vagy ami még rosszabb, vidéki, becsületes, vagy ami még rosszabb, bevallottan heteroszexuális, fegyverviselő, vagy ami még rosszabb, NRA-tag, átlagos munkavállaló, vagy ami még rosszabb, férfi munkavállaló” ellen működik, dolgozik az Egyesült Államokban. ..... Ahogyan Ben Hur is, aki arra a kérdésre, hogy miért változott meg, miért nem szavaz már a demokratákra, azt válaszolta, hogy nem ő, hanem a demokraták változtak meg."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!