Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Sokk: Egy ember meghalt és többen megsérültek a Singapore Airlines Londonból induló járatán

2024. május 21. 13:14

A repülő egy óriási légörvénybe került.

2024. május 21. 13:14
Singapore Airlines Airbus A350 on the runway

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Szingapúrba tartó Boeing 777-300ER típusú gépet Bangkokba irányították át, és helyi idő szerint 15:45-kor szállt le. A járaton összesen 211 utas és 18 fős személyzet tartózkodott – közölte a légitársaság közleményében – írja a BBC.

A Singapore Airlines őszinte részvétét fejezi ki az elhunytak családjának” – áll a közleményben.

 A légitársaság hozzátette, hogy együttműködik a thaiföldi hatóságokkal az utasok orvosi ellátása érdekében, és egy csapatot küld Bangkokba, hogy minden további szükséges segítséget megadjanak.

A thaiföldi hatóságok mentőautókat és mentőcsapatokat küldtek a Suvarnabhumi repülőtérre .Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt a járat fedélzetén. A turbulencia a repülés velejárója – azonban az ehhez hasonló súlyos incidensek ritkák, és egy kicsit rázós repülés miatt általában nem kell aggódni. Néha előre jelezhető – és a pilóták köztudottan rádión értesítik egymást, hogy előre figyelmeztessék egymást -, de a semmiből is előjöhet. Bár időjárási jelenségről van szó, turbulencia bárhol és bármilyen körülmények között előfordulhat.

Sokatmondó kép kering az interneten, itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2024. május 21. 17:01
Nicsak, délben még egy Wizzair fotó volt kint a bölcsész tudatlanság, az alibi újságírás és a szerkesztői felületesség és igénytelenség példájaként. Éppen írni akartam, hogy még a 444-en is rendes képet tettek ki, ami szégyen a Mandira. Úgy látszik, két év után valaki véletlenül ránézett a kommentekre, vagy szóltak a Wizz-től, hogy mostmár elég a hülyeségből. Érdekes, mintha a nimfo lányok is eltűntek volna.
elfogulatlan
2024. május 21. 16:32
Majd megtanulják a zemberek, hogy bekötve kell lenni végig hiába nem kötelező.
Mindenhova
2024. május 21. 16:01 Szerkesztve
És ha a Singapore Airlines-ról van szó, akkor mi a szájbatekert retkes faszba kell a WIZZ gépét idebiggyeszteni. Ha a Wizzair helyébe lennék egy jópofa bírságot azért kiharcolnék ezért. Gondolom nehéz beírni a google-be a "Singapore Airlines" keresőszót és ráklikkelni a "képek" lehetőségre...
ekeke1
2024. május 21. 15:06
Szerencse "A Wizz Air a mi légitársaságunk is egy kicsit, ha már a szocik tönkretették a Malévet. " Majdnem. Mondanám: félig igaz. Mert az tény hogy az MSZP-SZDSZ tudatosan tönkre vágta a Malévet, végső sorban eladták egy abramovicsnak, aki kiseperte.... De azért a tények kedvéért említsük meg hogy a Malév tönkretételében vezér szerepet játszott Váradi József jelenlegi Wizzair vezér és barátai és üzletfelei, hivatalosan is ők panaszolták be Brüsszelben a tiltott állami támogatás... Tipikus magyarosch üzlet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!