Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

Szörnyű földrengés rázta meg Tajvant (VIDEÓK)

2024. április 03. 06:06

Mutatjuk a helyi felvételeket.

2024. április 03. 06:06

Nyitókép: X

A Reuters arról ír, hogy brutális, a Richter-skála szerinti 7,2-es erősségű földrengés rázta meg Tajvant szerdán. Kiemelik: 

ez volt az elmúlt 25 évben a legerősebb rengés a területen.

Egy ember meghalt, több tucatnyian megsérültek, Dél-Japánban és a Fülöp-szigeteken pedig szökőárriasztást adtak ki, írják.

Hozzáteszik: Hualien megyében volt a földrengés epicentruma, több mint 50 ember megsérült. A szigeten legalább 26 épület összedőlt, legalább 20 ember rekedt bennük, a mentési munkák jelenleg is folynak.

A földrengés helyi idő szerint reggel 8 óra körül történt, maga a rengés 15,5 kilométer mélyen történt. A japán meteorológiai ügynökség szerint 

több kisebb szökőárhullám is elérte Okinava déli részeit.

 Hangsúlyozzák, hogy a Fülöp-szigeteki Szeizmológiai Ügynökség is figyelmeztetést adott ki több tartomány tengerparti övezetében élőinek számára, és felszólította őket, hogy menjenek magasabban fekvő területekre.

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 02:19
🍓 ️ F­o­r­­­r­­ó­ l­­á­n­­­yok sz­­­ex­et ak­­ar­­­n­ak, ba­­­sz­­­d m­­eg ők­­et 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!