Így örült az Orbán Viktorral való találkozásnak az amerikai politikus (VIDEÓ)

2024. március 08. 07:07

Intenzív napot zárt Washingtonban a magyar kormányfő.

2024. március 08. 07:07

Fotó: Kevin Roberts X-oldala

***

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor az Egyesült Államokban részt vett az amerikai-magyar kapcsolatok jövője címmel tartott panelbeszélgetésen, amelyen Kevin Roberts, a Heritage elnöke beszélgetett a magyar kormányfővel. A közönség soraiban a legnevesebb amerikai jobboldali politikusok, elemzők, közéleti személyiségek foglaltak helyet.

Ezt is ajánljuk a témában

A programot Vivek Ramaswamy amerikai konzervatív politikus, kommentátor, korábbi republikánus elnökjelölt vezette fel. Elhangzott:

a világnak szüksége van egy mozgalomra, amely az igazságért, a hagyományokért, a családokért, az emberekért küzd.

Az amerikai politikus X-közösségi oldalán egy videót is megosztott az Orbán Viktorral való találkozásáról. Mint írja: „A nukleáris család az ember által ismert legnagyszerűbb kormányzási forma. Ez nem lehet vitás. Jó, hogy ma végre találkozhattam Orbán Viktorral.”

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­l­á­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­v­á­r­­n­­­a­k­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Zsolakomarom
2024. március 08. 09:40
Elegge migrans kinezetu volt ez az amerikai konzi
zrx8
2024. március 08. 08:48
"nuclear family" == egy fedél alatt élő család, szűkebb családi kör szívesen, bal🌳ßok
szeekely
2024. március 08. 08:40 Szerkesztve
"nukleáris család" - szűkebb ertelemben hasznalatos: papa, mama, gyerekek! Cicus es Blöki kutya mar necces, Köbüki pedig mar/meg egyaltalan nincsen benne... : )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!