Washington egymillió dollárt költ olyan tanulmányokra, amelyek rendre azt bizonygatják, hogy nem csak két nem létezik

2024. február 15. 08:25

A biológia órákat kellően „befogadóvá” akarják tenni a diákok számára.

2024. február 15. 08:25
Rainbow flag at the Supreme Court

A Daily Wire értesülése szerint a Biden-kormányzat még mindig horribilis összeget költ ideológiai célzatú tanulmányok finanszírozására. A lap értesülése szerint most egy szövetségi kormányzati ügynökség, amelynek feladata „a tudományos haladás előmozdítása és a nemzetvédelem biztosítása”, közel egymillió adófizetői dollárt költ annak érdekében, hogy a biológiát „befogadóvá” tegye, tagadva, hogy csak két nem létezik.

A Nemzeti Tudományos Alapítvány három intézménynek ítéli meg a nagy összeget arra hivatkozva, hogy 

a biológia kurzusok gyakran pontatlanul binárisként kategorizálják a nemet.

A célpontban továbbra is a gyerekek

A „Kollaboratív kutatás: Kvalitatív vizsgálat a szex/nemi narratívák az egyetemi biológiában és azok hatása a transznemű, nem bináris és nemi nonkonform hallgatókra” című tanulmány reméli, hogy az egyetemi biológia órákat „befogadóbbá” teszi a transznemű hallgatók számára, részben tagadva azt a tényt, hogy csak férfi és női nem létezik.

A lap szerint azonban a kormányzati erőfeszítés célja nem kevesebb, mint hogy eloszlassa azt a „hidedelmet”, hogy csak két nem létezik. A genderlobbi szépen keretez egyébként Joe Biden hivatali idejét. Hivatalba lépése után az egyik első rendelkezése a transznemű sportolók támogatásáról szólt. Most, az elnökválasztás évében jól láthatóan nem változtak a prioritások.

***

 

Nyitókép: Philip Yabut / Getty images

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 15. 18:16
...és hányat találtak már, ami persze valódi is? Lehet, hogy pont Biden a csoda sem nem nő, sem ne férfi! Akkor a gyerekek honnan jöttek?
istvanpeter
2024. február 15. 15:17
Az Egyesült Államok a korlátlan lehetőségek földje, ahol már hülyeségből is lehet doktorálni, vagy akár akadémikusnak lenni.
nnjohn
2024. február 15. 11:58
Amerika megérett a pusztulásra.
74bro
2024. február 15. 11:06
ertönszena 08:47 "Javaslom mindenkinek Gad Saad A parazita elme című könyvét." Nemcsak ő, egész sor jó irodalom van a tengerentúlról, amelyik pontosan leírja a szép, új, átpszichologizált és átszexualizált világ létrejöttét, klasszikus liberális és konzervatív szemszögből is. Carl R, Trueman az aktuális kedvencem; csodásan átvilágítja Marx és Freud kényszerházasságának történetét, amely mesébe illő módon ment át az évek során szerelemházasságba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!