Trump árulása

2024. február 07. 06:23

Donald Trump Amerika ellensége.

2024. február 07. 06:23
TRUMP, Donald
Horváth Gábor
Horváth Gábor
Népszava

„Donald Trump Amerika ellensége. Úgy van, ahogyan republikánus bírálói állítják: ha a saját érdeke és Amerikáé között kell választania, gondolkodás nélkül a sajátját választja. Mit kezdjen az amerikai polgár azzal a cinikus kijelentésével, hogy reméli, még ezen a nyáron gazdasági válság lesz, mert nem szeretné, ha majd az ő új elnöksége alatt törne ki? 2008 őszén a republikánus John McCain és a demokrata párti Barack Obama megállapodott és napokra felfüggesztette az elnökválasztási kampányt, amíg a kongresszus a gazdasági válságból való kilábalás módját kereste. Trump ezzel szemben azt szeretné, hogy minél nagyobb válság legyen, mert az szerinte kedvezne a választási esélyeinek.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/Matt Rourke

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
troppauer-humer
2024. február 08. 10:40
És ezt majd pont egy ilyen nyálas, senkiházi Horváth Gábor fogja eldönteni, és a világot felvilágosítani. :-D Mégis, minek képzeli magát ez a seggfej?
Csubszi
2024. február 08. 10:10
Értitek, globsik, nulla like- otok van a cikkre!
formaegy-2
2024. február 08. 09:53
Ti pedig mindig, mindenhol, és mindenkor Magyarország ellenségei vagytok! Ami Trumpot illeti. Olyan beteg állat, mint te csak a fenekét nyalhatod ki, de azt is ha Trump megengedi!!!!!!!!!!! Szerencsétlen beteg, komcsi barom!
stefan74
2024. február 08. 08:46
Basszátok meg, mikor lesz ennek a hülyeségnek vége? Az ilyen bosevik tempóból, amit Horváth nyom, ki kellene már gyógyúlni!!!! Le kell tenni a csavarlazítót, elmenni terápiára agyturkászhoz, egy-két könyvet elolvasni és rájönni hogy ez a moralizálós ratyi tempó, csak a katasztrófába visz! Érted Horváth Gabika???!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!