Részeg orosz katonák elkezdtek lövöldözni egy krími bárban (VIDEÓ)

2024. február 27. 08:57

A Kalasnyikovokkal hadonászó katonák azután törtek rá egy kávézóra, hogy a Krím északi részén fekvő faluban megünnepelték az Orosz Haza Védelmezőinek napját.

2024. február 27. 08:57
null

Nem mindennapi felvétel került fel az internetre, amin az látható, hogy orosz kommandósok részegen terrorizálják egy szórakozóhely vendégeit – írta meg a Daily Mail.

Az atrocitás a Krím-félsziget Erőd elnevezésű kávézójában történt, ahol a pihenő idejüket töltő orosz kommandósok rövid időn belül elvesztették a kontrollt. A felvételen látható, amint a fegyveres férfiak egyszer csak elkezdik ütlegelni a bejáratnál álló vendégeket és a biztonsági őröket. Térfigyelő kamera rögzítette az eseményeket. 

A felvételt a lapnak az egyik súlyos sérülést szenvedett áldozat barátnője küldte el.

A Kalasnyikovokkal hadonászó katonák azután törtek rá egy kávézóra, hogy a Krím északi részén fekvő faluban megünnepelték az Orosz Haza Védelmezőinek napját. A brit lap értesülése szerint az ámokfutásnak nem lett halálos áldozata, viszont a verekedés során többen súlyosan megsérültek.

A verekedést végül a katonai rendőrség egyik különleges alakulatának kellett megfékeznie. Orosz források szerint a kommandósok ellen büntetőeljárás indult. 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2024. február 29. 17:17
Pfuj a diktatúrák vodkagőzös kisugárzása. Mennyivel finomabb penopianózni férfiaknak feszes bőrnadrágban, tűsarkú cipőben. Az annyira cuki és haladár...
tomyumsoup
2024. február 27. 10:29 Szerkesztve
<3 <3
tomyumsoup
2024. február 27. 10:29
A romlott nyugat helyett itt van a hagyományos ruszki értékrend. lol
voltospultos-2
2024. február 27. 10:09
Bombajó bokszoló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!