Négy ukrán katona végezhetett egy komplett orosz rohamosztaggal

2024. február 26. 19:58

A sebesülések ellenére az ukrán katonák nem hátráltak meg, és végül győztesen kerültek ki az összecsapásból.

2024. február 26. 19:58

Négy ukrán katona megállított egy orosz rohamosztagot Robotinyo közelében – ezt Ihor Klimenko belügyminiszter jelentette be az Unian szerint. 

A miniszter elmondása alapján úgy tudni, hogy az ukrán katonák harcba bocsátkoztak három ellenséges páncélozott személyszállító járművel, amelyeken gyalogság is utazott.

Az első páncélozott személyszállító felrobbant egy előkészített aknán, a másodikat pedig egy kézi páncéltörő gránátvető (RPG) találta el.

Eközben a harmadik harckocsiról sikerült leszállítani a gyalogságot, ez a helyzet kézifegyveres harcba torkollott. A sebesülések ellenére az ukrán katonák kitartottak, és győztesen kerültek ki a csatából, amely után megkapták a szükséges orvosi ellátást – írta a portál.

Nyitókép: BULENT KILIC / AFP

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 27. 16:37
Mese habbal!
Fegyenc8
2024. február 27. 11:25
:DDD Ukrán népmesék 567. rész
Szuper
2024. február 27. 10:29
Ez biztosan a Rambo Dzsoni egység volt! Rég röhögtem ilyen jót! Vannak ott bajok, szerintem nem kicsik, hanem nagyok! Folytatja a műsorát a Münchausen katonai hírszerző csapat... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ehetős Odó
2024. február 27. 09:57
Ez már Vlagyivosztok alatt történt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!