Meglepő elmélet terjed Mr. Beanről

2024. február 12. 09:26

Egy rajzfilm kapcsán fogalmaztak meg egy elméletet.

2024. február 12. 09:26

A mindössze egy évados, összesen tizenöt epizódból álló brit sorozat 1990-ben jelent meg, de a mai napig számos rajongója van a világ minden táján. Nem is olyan régen azonban egy elmélet látott napvilágot, amely az egész történetet új megvilágításba helyezi – írja a LadBible.

A brit bulvárlap arra is rámutatott, hogy a Mr. Beanről készült egyik rajzfilmsorozatban

látható egy olyan jelenet, amely teljesen más megvilágításba helyezi a Rowan Atkinson által megformált karaktert.

A jelenetben egy leszálló űrhajót láthatunk, és amikor odamegy hozzá, akkor a járműből még egy tucat Mr. Bean bújik elő, majd magukkal viszik a főszereplőt.

Nyitókép: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. február 12. 12:11
Ez a rajzfilmrész egyébként a Varga stúdió által gyártott évad(ok)ból van? Bizony, magyar szál...
abcd2k
2024. február 12. 11:16
Mr.Bean űrlény mivoltával kapcsolatban, nekem semmi meglepő sincs, csak az hír időszerűségét nem értem. Lehet, a Mandi szerkesztősége most fedezte fel a rokonságát Mr. Beannel?
Swansea2688
2024. február 12. 10:46
Ja, és ez az 1 000 karakter lófütty, gyakorlatilag semmi értelmes irományra nem elég, csak az előbbi hozzászólásban ezt már nem tudtam elpanaszolni - nem fért bele az 1 000 karakterbe...
Swansea2688
2024. február 12. 10:45 Szerkesztve
Drága barátaim ott a Mandinernél, azt a sok energiát, amit ilyen se füle, se farka angol bulvárf@szságokra, továbbá Szoboszlai Dominik propagálására, Azahria futtatására és hasonló érdektelen marhaságokra pazaroltok, értelmes célra is lehetne fordítani. Például kiküszöbölni az alábbiakat: - Miért mutat az oldal jelenleg 12 kommentet a cikk alatt, amikor ténylegesen csak 5 van? - Miért nem lehet újabban belépni a tetves profilba, csak hosszas küzdelem árán, főleg, ha be nem lépve nyitok meg egy cikket új ablakban, majd ha ott véletlenül mégiscsak sikerül beküzdenem magam, akkor 404-es hibát ír ki, és keresgélhetem újra a cikket, már ha egyáltalán maradt még hozzá kedvem. - Miért van az, hogy néha fogja magát, és a sikeres belépés után 10 perccel is már újra kihajít, és kezdhetem elölről?! - A mobiltelefonos változatról már nem is beszélek, abba a hétvégén gyakorlatilag egyáltalán nem tudtam belépni. - Egyáltalán: mi a francnak kell belépni ahhoz, hogy láthassam a kommentárokat?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!