Megint az amerikaiak járhatnak jól: olcsóbb orosz üzemanyag jut a hadihajókba (videó)

2024. február 07. 15:53

Az amerikaiak módszere is kiderült.

2024. február 07. 15:53

Orosz üzemanyagot vásárolhatott az Egyesült Államok hadserege – erről beszélt legújabb videójában Hortay Olivér.

Az is kiderült, hogy az amerikai szenátorok szerint a hadiflotta Törökország és Görögország közvetítésével juthatott orosz eredetű olajtermékekhez. „Az orosz olajat tehát Törökországba szállították, ott tárolták, átrakodták, majd átszállították egy görög finomítóba,

– foglalta össze Hortay Olivér.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: PATRICK PLEUL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. február 08. 07:44
Nos, az USA Európa gazdaságát vágja taccsra, s a végén nekivezeti Európát a NATO-n keresztül Oroszországnak. Jó lenne már felébredni, hogy az Oszd meg és uralkodj után már javában zajlik a leszalámizás.
Nimril
2024. február 07. 19:41
Görögországban "demokratizálták", na. Attól fogva már patyolattiszta olajról van szó! :D
Kovács Ubul
2024. február 07. 18:14
Igen, qrvára nagy szükségük van rá: "Az Egyesült Államok olaj és földgázkitermelése új rekordot ért el, soha egyetlen ország sem termelt még ki ennyit."
950BD1
2024. február 07. 17:34
Azt azért érdemes hozzátenni hogy az Irakból amerikaiak által ellopott olaj meg Törökországon keresztül. Szóval, nem hiszem hogy szükség van orosz olajra elég csak kifosztani az arab "terroristákat"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!