Donald Trump: Tisztelem Orbán Viktort (videó)

2024. február 24. 22:53

A korábbi amerikai elnök szerint a magyar kormányfő okos és szívós politikus.

2024. február 24. 22:53

Orbán Viktorról is beszélt Donald Trump volt amerikai elnök a Konzervatív Politikai Akció Konferencián, vagyis a CPAC-en – írta a Magyar Nemzet. A korábbi amerikai elnök elmondta, hogy

nagyon tiszteli Orbán Viktort, aki egy szívós okos ember.

Trump felidézte, hogy a magyar miniszterelnök az évértékelőjén arról beszélt, „szeretnénk, ha Donald Trump visszatérne az Egyesült Államok elnöki székébe, és békét csinálna Európa keleti felén.”

Azt is elmondta, hogy amikor ő volt az amerikai elnök, béke volt. „Nem voltak háborúk, legyőztük az Iszlám Államot. Tudják, ők voltak a legnagyobb terroristák a világon, és mi teljes mértékben megszabadultunk tőlük” – fogalmazott.

Arra is kitért, hogy politikai boszorkányüldözés folyik ellene, mert a demokraták és Joe Biden jelenlegi elnök félnek attól, hogy a szavazók őt választják. 

Az egyetlen bűnöm az volt, hogy megvédtem a hazámat”

 – jelentette ki.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Allison Bailey / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 25. 20:47 Szerkesztve
Azt jó olvasni, hallani, hogy a magyar bal ellenzék ezt a nem porcelán seggmosót, a Joe Bidet kedveli, (Sza..., ja nem) So-rossal illatosítva.
Krupp Skya
2024. február 25. 17:33
Gyurcsány is szívós duplán Soros farkát szívja majd beszív.
Ugandai Bubu
2024. február 25. 11:50
Gondolom, kurvára ismerheti Viktort, és tisztába lehet az itteni viszonyokkal, ha egy hónapja még az országot se találta el...
bodrigyuri
2024. február 25. 09:26
Én meg nem. És gyurcsányt sem. Lapozzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!