Komoly elismeréssel fogadta az amerikai jobboldal Tucker Carlson Putyin-interjúját

2024. február 09. 14:32

Ben Shapiro szerint „nagy munkát” végzett Tucker Carlson.

2024. február 09. 14:32
null

Miközben a mainstream sajtóban kritizálják, az amerikai jobboldal új hullámának arcai méltatják Tucker Carlson Vlagyimir Putyinnal készült interjúját. Ben Shapiro, a fiatal konzervatív véleményvezér szerint Carlson „nagy munkát végzett”, és „lenyűgöző interjú” született. Vivek Ramaswamy, a nemrég visszalépett republikánus elnökaspiráns, aki legtöbb kérdésben Donald Trumppal ért egyet, azt közölte: „Tucker nem bánik kesztyűs kézzel Putyinnal. Szeretem!”

 „Az elnökeink bábok. Tudtuk ezt, de Putyin meg is erősíti”

Candace Owens, a konzervatív nézeteket fekete nőként képviselő amerikai véleményvezér bővebben is kifejtette gondolatait: „Az elnökeink bábok. Tudtuk ezt, de Putyin meg is erősíti. A CIA ellenőrzi azokat az elnököket. Tudjuk onnan is, hogy miként reagált a mély állam Trumpra, akire nem számítottak. Lebutítják és bedrogozzák az amerikaiak tömegeit, miközben kormányokat buktatnak meg szerte a világ körül. De miért?” – fejtette ki nézeteit Owens.

Robert Kennedy Jr, aki a demokraták oldalán, Joe Bidennel szemben szállt be – nem túl sok eséllyel – az elnökjelölti versengésbe, szintén megszólalt az interjú kapcsán. „Tucker Carlsont napokig pocskondiázták. A mainstream média és a demokrata elit ideges amiatt, mert csak végzi a munkáját. Az amerikaiak el tudják viselni a gondolatébresztő beszélgetéseket. 

Képesek vagyunk veszélyes gondolatokkal vagy ellentmondásos eszmékkel is megbirkózni,

akkor is, ha nem illenek a fősodorbeli narratívába. Hadd döntsük el mi magunk!” – jelentette ki a politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. február 09. 17:30
Senki nem várta a Földön , hogy Trump elhozza a világbékét, de Ő volt az első USA elnők aki nem kezdett új háborút senki ellen... bármennyire bohócnak is tartják határozottan hazaszerető ember, nem egy globalista háborús hiéna
stormy
2024. február 09. 16:27
"Lebutítják és bedrogozzák az amerikaiak tömegeit, miközben kormányokat buktatnak meg szerte a világ körül. De miért?” – fejtette ki nézeteit Owens." mert ti vagyok a kalapács a kezükben.
canadian-deplorable
2024. február 09. 16:06
Először is jó napot Mindenkinek, ez az első hozzászólásom. Az elmúlt 20 évben a nyugati fősodratú "újságírás" sztálini szintre süllyedt, egyoldalú, ocsmány propaganda lett. Korrupt pressztituáltak próbálják megmondani, hogy kiről mit kötelező gondolni. Tucker feltámasztotta az újságírást: megkérdezte a másik oldal véleményét (ki hallott már ilyet?). Gratula érte, kitűnő interjú volt. Remélem az egész baloldal idegösszeroppanást kap.
Ízisz
2024. február 09. 16:06
Z. Ez a Tucker Carlson interjú Putyinnal, a Trump kampányának nagyon jót tesz!!! Nem véletlenül most készült el!!! 💯👍😊👌😉💤
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!