Bement a templomba, s a vasárnapi istentiszteleten kezdett mészárlásba egy őrjöngő nő

2024. február 12. 06:51

Jézust dicsőítő gyermekekre és idősekre lőtt.

2024. február 12. 06:51
null

Texasban szolgálaton kívüli rendőrök lőttek le egy nőt, aki a vasárnapi istentisztelet kezdetén egy templomban tüzet nyitott a hívekre, egy kisgyerek súlyosan megsebesült – közölték a hatóságok Houstonban. 

Troy Finner, a texasi nagyváros rendőrfőnöke sajtótájékoztatóján elmondta, hogy kora délután a spanyol nyelvű istentiszteleten egy közismert templomban, a Lakewood Church-ben történt az incidens. A körülményekről annyi hangzott el, hogy a nővel, aki egy puskából tüzet nyitott, egy 4-5 éves kisgyerek érkezett. A templomban jelen lévő szolgálaton kívüli rendőrök viszonozták a lövéseket, és a támadót halálosan megsebesítették. 

A lövöldözés során a nővel jött gyermek megsebesült, és válságos állapotban kórházban ápolják. Egy idősebb férfi a lábán sebesült meg.

A tájékoztatón elhangzott, hogy a nő azt kiabálta a lövöldözés közben, hogy bomba is van nála, de a hatóságok nem találtak robbanóeszközt sem a támadó hátizsákjában, sem autójában.

A lövöldözés indítékát egyelőre nem közölték. Az incidens helyszíne, a Lakewood templom lelkipásztora a jól ismert egyházi személyiség Joel Osteen, televíziós evangelista és üzletember.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Forrás: Pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:47
🍓 ️ F­o­­­r­­­r­­­ó­­ l­­­á­­n­­­yok sz­ex­­­et ak­­­ar­n­­­ak, ba­­­sz­­­d m­­eg ők­et itt 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Krupp Skya
2024. február 14. 17:06
És mi van akkor ha antifasiszta volt?
I_Isti
2024. február 12. 10:38
Ne haragudjatok, kedves mandi és mti, de elmehettek a búsba! A hír alapján az ember elképzelhetne egy magyar kisvárosi templomocskát, de könyörgöm, ez az épület kb az MVM dóm és a Puskás Sportaréna között van félúton nagyságban és befogadóképességben, az istentiszteleteik heti látogatottsága 45 ezer fő körül van. (És ezek szerint külön spanyol nyelvű vasárnapi szolgálat is van.)
auditorium
2024. február 12. 09:48
Fegyvereket könnyen lehet az USA-ban vásárolni. Gyakran pszichés betegek is beszerzik. Még Obámának sem sikerült fékezni a fegyverbusinesst. A másik probléma a vallási fanatizmus. Náluk sok veszélyes szekta működik, melyek harcban állnak a hivatalos történelmi egyházakkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik