Medvegyev elszabadult: Ha orosz területet ér ukrán rakéta, atommal válaszolunk

2024. január 11. 15:39

Az orosz politikus szerint jobb, ha emlékeznek erre „Hitler és Mussolini örökösei”, azaz Ukrajna szövetségesei.

2024. január 11. 15:39
null

Dimitrij Medvegyev friss Telegram-bejegyzésében arról ír: „na, valami vízfejű ukrán kitalálta, hogy a leghatékonyabb módja az Oroszország ellen vívott harcnak az, ha a Nyugatról kapott nagy hatótávolságú rakétáikkal megsemmisítik a kilövőállásainkat. 

Az orosz politikus szerint ezzel azonban hatalmas kockázatot vállalnak, ugyanis az orosz alkotmány szerint „az Orosz Föderáció elleni, hagyományos fegyverekkel végrehajtott agresszió, amikor az állam léte is veszélyben forog” elég indokot ad a nukleáris elrettentésre. 

Többé már nem önvédelemről lenne szó. Egyértelmű jogot szolgáltatnának arra, hogy nukleáris fegyvereket vessünk be ellenük”

– fogalmazott. Hozzátette: jobb, ha emlékeznek erre „Hitler és Mussolini örökösei”, azaz Ukrajna szövetségesei is.

Nyitókép: Sefa Karacan / ANADOLU AGENCY / AFP
 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. január 12. 11:07
Majd ha megint kubába szeretnének védelmi rendszereket telepíteni az oroszok akkor kellene figyelni mit is mondanak az usa ripacsok. Én az urántöltetű lőszereket is betiltanám de egyébként a taktikai és stratégiai atomfegyver messze nem ugyanaz.
rockercicc
2024. január 12. 00:08
Inkább titeket kéne leatomozni a picsába, a köcsög terrorista iráni haverjaitokkal együtt!
kiss.istvan770
2024. január 11. 19:54 Szerkesztve
Már az USA-t háttérből irányító gazembereknek is elege van a ripacsból! Sürgősen el kell tenni láb alól! Az USA-ban börtönben szoktak "öngyilkosok" lenni a koncepciós perben elítélt ellenfelek, az oroszoknál kiesnek a sokadikról az ablakon. Tessék választani! Ha megtörtént, akkor jöhet a tűzszünet és a béketárgyalások.
akkor ki
2024. január 11. 18:38
Jó ez, kell a beszaratás, de az atom nem megoldás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!