„Kedves Viktor! A normális emberek körében nagyon népszerű vagy Szlovákiában” – Orbán Viktor összeszedte Robert Fico legjobb mondásait (VIDEÓ)

2024. január 20. 11:25

Emlékezetesre sikerült a szlovák kormányfő budapesti látogatása.

2024. január 20. 11:25

A héten Budapestre látogatott a szlovák kormányfő, Robert Fico. Az őt fogadó Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videójában elevenítette fel az elhangzottakat.

Robert Fico arról is beszélt: elutasítják az uniós migrációs paktumot, valamint ugyanaz a véleményük Orbán Viktorral Ukrajnát illetően és a V4-ek működésével kapcsolatban is.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2024. január 21. 14:26
2024-ben a mostani állapot sajnos realitás. Magam részéről örülök, hogy legalább sikerült emberi hangot megütni az egyik szomszéd állam vezetőjével. Segittenünk kell egymást. (Jelentős felvidéki család sarja vagyok Apai, bácskai Anyai ágon.) Csahszlovákia felbomlása előtt a Havel üzent nekünk, itt a Felvidék. Nem éltünk vele. Emlékszünk még a Magyar-Szlovák alapszrződés aláirására? Párizs, Horn Gy. Miterand, Meciar. Kézfogás, zászló csere és Meciar át ad a Hornnak egy dossziét, amit az elfogad. Sajnos. Korábban Ukrajna elismerése. Elsők kötött tettük meg. Ők is felajánlották Kárpátalját az elismerésért cserébe, nem éltünk vele.
ZZoltan
2024. január 21. 01:58
És miért létezik egyaltlán a szlovákiának csúfolt viccállam a mi Felvidékünkön? Elég szomorú, hogy odáig süllyedtünk, hogy egy ilyen identitászavaros tótgaluska (vagy mi?) véleménye számit. A szerbeket is csak akkor szabad beengedni az EU-ba, ha megadják a TELJES TERÜLETI autonómiát a magyaroknak (minimum a Bácska-Háromszög és keleti területeknek mellette). EZEK a magyar prioritások. Nem a kamu businesek.....
Akitlosz
2024. január 20. 21:28
Csak mondások. Nem sok minden történt a Felvidéken a magyarok érdekében az utóbbi sok évben.
hegyaljai-2
2024. január 20. 20:07
Nem akarom ezzel sem Ficót, sem a szlovákokat dícsérni, de az ukránokkal nem Kijevben tárgyal, hanem egy vidéki programja közben átugrik a 70 kilométerre lévő Ungvárra: https://www.bumm.sk/belfold/2024/01/20/fico-az-ukran-miniszterelnokkel-talalkozik Van tartása szemben az összes nyugati jóemberkedő politikussal, akik vasúton utaztak egy éjszakát Kijevig canossát járni. A magyar kormány is helyesen teszi, ha Kárpátalján tárgyal velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!