Brutális robbanás történt Texasban, tömegek sérültek meg

2024. január 09. 07:39

Gyakorlatilag felrobbant egy szálloda a város szívében.

2024. január 09. 07:39

Hatalmas robbanás történt egy szállodában, a texasi Fort Worth belvárosában, tömeges balesetet okozva. Legalább 21 embert szállítottak kórházba, egyikük életveszélyben van – írja a CNN. A katasztrófaelhárítók elmondták: ablakok repültek ki, és a belső térben lehetséges, hogy a padló is beomlott. Számos szemtanú számolt be arról, hogy a robbanást kilométerekről is hallották. A rendőrség mindenkit arra kért, kerülje a környéket.

A portál hozzátette: a robbanás következtében közel két tucat ember megsérült, és 

az épület darabjai szerteszét hevertek az úton a város belváros szívében. A szóvivő szerint egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett, négyen súlyos állapotban vannak,  mások könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Gázrobbanás történhetett

A tűzoltók úgy vélik, hogy a balesetet gázrobbanás okozhatta, de még zajlik a vizsgálat – mondta Craig Trojacek, a Fort Worth-i tűzoltóság szóvivője. Elárulta azt is: a nyomozók azon dolgoznak, hogy megállapítsák, mi okozta az incidenst a szállodában, amely a városháza és a városi kongresszusi központ közelében van. A katasztrófavédők eddig egy olyan személyt találtak, akit eredetileg nem volt bejelentkezve a szállodába  – mondta Trojacek.

Az eset híre már a közösségi médiában is megjelent. Mutatunk egy kapcsolódó felvételt:

Nyitókép: X

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2024. január 09. 17:21
A Mandi magasan képzett szerkesztői (2-es érettségi) már nagyon jól megtanulták a brutális jelzőt. Javaslom, hogy 2024-től használjanak egy másikat, elég lesz jövőre visszatérniük az előzőhöz. De harmadikat semmiképp se tanuljanak meg, az már sok lenne. Ezek közül nem mind jó, de mondjuk az óriási robbanás szerintem megfelelő lenne. ;-) https://szinonimaszotar.hu/keres/brut%C3%A1lis durva, kegyetlen, kíméletlen, drasztikus, diktatórikus, agresszív, erőszakos, harcias, offenzív, támadó, bántó + ! durva, könyörtelen, embertelen, szörnyű, kegyetlen, borzalmas, kíméletlen, ádáz, lélekfacsaró
törölt felhasználó
2024. január 09. 12:35
21 sérült van... ennyi ember már komoly TÖMEGEKNEK számít... 🤡
Barna Zsolt
2024. január 09. 10:51
Nos, ahhoz képest, hogy mennyi szálloda van pl. Texasban (úton-útfélen), még nem is olyan gyakori, hogy az egyikben robbanás történik.
tikkadt-szocske
2024. január 09. 09:08
"Gyakorlatilag felrobbant egy szálloda" És elméletileg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!