Atomjaira zúzta az orosz harckocsit az ukrán dróncsapás (VIDEÓ)

2024. január 15. 12:47

Szinte semmi nem maradt a T-80-asból.

2024. január 15. 12:47

Brutális robbanás – ez látható azon az X-re feltöltött videón, amelyet a donyecki Avgyijivka településen rögzítettek. A felvételek szerint nem csitulnak a harcok: az ukrán drónerők egy orosz T-80-as harckocsit azonosítottak, majd robbantottak fel.

A Portfolio szerint a rakétagránáttal felszerelt kamikaze-drón a harckocsi lőszerkészletét robbantotta be, amelynek következtében pillanatok alatt kiégett a jármű.

Nyitókép: X

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. január 15. 21:18
Hé, gyülölködve "igazságot kereső" tucseklacikás hulladék5, az EBESZ jelentést keresd amit ígértél, zöld komcsi.
trash5
2024. január 15. 20:23
@szilvarozsa: FOLYTATÁS Vannak orosz telegram propagandacsatornák, amiket lehet hogy az orosz titkosszolgálat üzemeltet, onnan jön fake videó, ezeket a "normális", értsd ultranacionalista, háborúpárti, embertelen, gyűlölködő, agymosott, de mégiscsak valamiféle igazságot kereső orosz csatornák ugyanúgy kidobják. Nevezzük őket ultranacionalistáknak. Ha egy videó téves, akkor korrigálják, az ukránok is és az ultranacionalista oroszok is. A téves általában csak annyit jelent, hogy valós a videó, de régi. Egyre emlékszem csak, amikor összekeverték, hogy ki kit gyilkol, pont oroszok voltak, javították. Maguktól javít mind a két oldal, gyorsan, nagyon ritkán a másik oldal hatására, szó nélkül. Meg kell mondanom, hogy az orbáni és orosz propaganda által elhülyített fideszesek, mint a mandineres társaság, egyértelműen primitívebbek mint az orosz ultranacionalisták. Bármilyen durván is hangzik ez. Ha valóban tájékozódni akarsz, akkor szabadulj ki az orbáni propagandabuborékból.
ptrfarkas43
2024. január 15. 20:13
Örülök, hogy az ukrán propagandaoldalon megtudhatjuk, hogy az ukránok minden páncélost és repülőt megsemmisítenek Moszkva alatt.
2024. január 15. 20:07 Szerkesztve
@szilvarozsa: "De honnan tudni, hogy orosz tank volt és nem ukrán? Megmondtátok és kész? Vagy ott lebegett fölötte a kis orosz zászlócska?" Normálisan kérdeztél, úgyhogy normálisan válaszolok. Ezt a konkrét videót tudom, hogy hiteles és friss. Láttam már tegnap ukránpárti telegram csatornán, nem szedte szét senki, sem ott, sem az oroszok az oroszpárti csatornán. De valójában teljesen mindegy, hogy mi van egyetlen videóval. Rengeteg ilyen videó van a telegram csatornákon, naponta több. Az orosz és ukrán oldalról is. Úgyhogy ha egy fals is, nincs jelentősége, mert ott van csak arról a napról másik öt-tíz ugyanilyen, csak kisebb a robbanás. A telegram csatornák egyik része hiteles próbál lenni. Mert azért nézik őket az emberek. Fszságot senki sem akar olvasni, minek töltse azzal az idejét. Ez igaz az oroszok nagyobb részére és igaz az összes ukrán csatornára, én legalábbis nem találtam kivételt. FOLYT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!