Alex Soros lebukott: az ukrajnai háborút is befolyásolhatja a feltűnése

2024. január 04. 09:21

Soros György fia rendszeresen tárgyal a Fehér Házban, miközben dollármilliókkal támogatja Joe Biden elnököt – a jövő évi amerikai választások mellett az orosz-ukrán háborúra is hatással lehet Alex Soros aktivitása.

2024. január 04. 09:21

Alex Soros tavaly február és szeptember között legalább nyolc alkalommal látogatott el a Fehér Házba, hogy a szövetségi tisztviselőkkel tárgyaljon – derült ki a Washington Examiner beszámolójából, amely a Fehér Ház látogatói jegyzéke alapján készült.

A lapnak nyilatkozó elemzők szerint Soros György fia bennfentesnek számít az amerikai elnök munkahelyén, nem mellesleg jelentős támogató is:

az adóügyi iratok szerint a Soros-hálózat egyik lobbiszervezete csak 2022-ben több mint 15 millió dollárt utalt egy nonprofit csoportnak, amelynek fő feladata a 81 éves Joe Biden amerikai elnök jövő évi választási kampányának finanszírozása.

A portál kiemeli azt is, hogy Alex Soros rendszeresen találkozik Kamala Harris alelnökkel. Sorosék amerikai aktivitása az orosz-ukrán háború miatt is érdekes, hiszen Ukrajnában terjeszkednek.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Alex Soros Facebook-oldala

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jooeee
2024. január 04. 22:12
Korányi, gyere haza Magyarországra! Megfogunk az utcán és egyszerűen felkötünk. Mindjárt nem lesz olyan biztonságos ország Magyarország az ilyen gazemberek számára.
jooeee
2024. január 04. 22:07
Az elsők között kellene felkötni ezt a gazembert!
KBA98
2024. január 04. 18:18
Mocskos banda! A halál sem áll velük szóba!
EX_Terminator
2024. január 04. 10:45
INKÁBB A HALÁL MINT A TI SZABADSÁGOTOK INKÁBBA HALÁL MINT A FODÍTORTTJA! TAKARODJATOK VAGY MEG FOGTOK DÖGLENI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!