A kárpátaljai magyaroknak hálálkodik Kárpátalja kormányzója

2024. január 16. 16:07

„A magyar közösség vezetői nyilvánosan szólították meg Charles Michelt, hogy támogassa Ukrajna európai uniós csatlakozásáról szóló tárgyalásokat” – közölte Viktor Mikita.

2024. január 16. 16:07

„A szilárd ukránbarát álláspontot felmutató kárpátaljai nemzeti közösségek jelentős szerepet játszottak a hazánk európai uniós csatlakozásáról szóló tárgyalások megkezdéséről szóló történelmi döntés meghozatalában” – írta Facebook-oldalán Viktor Mikita, Kárpátalja kormányzója.

Az ország jövője szempontjából meghatározó pillanatban a magyar közösség vezetői nyilvánosan szólították meg Charles Michelt,

az Európai Tanács elnökét és Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort, hogy támogassa a tárgyalások megkezdését” – állítja Kárpátalja kormányzója.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Nemes János

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antifleto
2024. január 17. 06:27
Mindig lehet találni olyan balekot aki azt mondja amit hallani szeretnénk.
pollip
2024. január 16. 17:14
Mi már támogattuk 2010 környékén. Azóta sokat változott az ukrán helyzet.
KBA98
2024. január 16. 17:10
Semmi keresnivalója sem az EU-ban sem sehol! Először bánjanak rendesen az emberekkel, ne az utolsó emberig harcoljanak mások pénzéből és tanuljanak tiszteletet!
nempolitizalok-0
2024. január 16. 17:07
Egy európai ukrajna esetében semmi akadálya. De ettől még nagyon messze vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!