Ilyet se látni naponta: népszerű női magazin „reklámoz” egy sátánista abortuszklinikát

2023. december 05. 18:25

Más abortusztabletta-szolgáltatókkal szemben a Sátán Egyháza egy vallás, így a páciensek valójában egy vallási szertartáson vesznek részt.

2023. december 05. 18:25
null

A fiatal nők körében rendkívül népszerű magazin, a Cosmopolitan oldalán jelent meg írás a Sátáni Abortusz Klinikáról. A cikket a Vasárnap.hu szúrta ki.

A cikkben szerint a Sátán Egyháza által létrehozott klinika valós betegeket szolgál ki, illetve esélyes, hogy a valláson keresztül megkerüli az abortusztörvényeket. Az új-mexikói székhelyű, távegészségügyi praxis ugyanis egy akkreditált klinikai csapat által vezetett törvényes egészségügyi szervezet, amely abortuszellátást kínál a betegeknek az állam határain belül. A személyzet a terhesség tizenegyedik hetéig abortusztablettákat ír fel, és a hét minden napján 24 órában telefonos hozzáférést biztosít minden rászoruló számára.

Az írásban az olvasható, hogy a sátánisták valójában nem imádják az Sátánt, csupán afféle kabalaként tekintenek rá. A lázadás, a racionális vizsgálódás, a személyes szuverenitás tiszteletreméltó jelképeként, valamint a zsarnoksággal szembeni ellenállás szimbólumaként tartják számon.

Fontos azonban, hogy más abortusztabletta-szolgáltatókkal szemben a Sátán Egyháza egy vallás, így a páciensek egy vallási valójában szertartáson vesznek részt, amely egy kulcsfontosságú jogi különbséget jelent az abortuszklinikákkal szemben – hangsúlyozza a Vasárnap.hu. 

Nyitókép: Joseph Prezioso / AFP

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. december 06. 09:22
A sátáni hit szerint a csecsemő,vagy gyermek áldozat a legszentebb. Jogi csürcsavarral ,bűncselekmény nélkül hozzájutni egy áldozati felajánláshoz....brilliáns gondolat Ferkó pápa ezalatt buzikkal ebédel....😈😈
rockercicc
2023. december 05. 23:57
Helyes. Minimum, hogy az abortusztablettát mindenhol elérhetővé kéne tenni a nőknek. A legegyszerűbb, és legkevesebb mellékhatással járó módszer.
fatman
2023. december 05. 21:55
aztabüdöskurva... követelem, h ezt a lapot tiltsák be!!! hol vannak ilyenkor a kurvára humanista médiák???
lemez
2023. december 05. 20:17
És ez a marha meg sem született volna ha a szúlei is ilyen barmok lettek volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!