Így búcsúzott el Novák Katalin Wolfgang Schäuble-től

2023. december 27. 17:25

Az államfő szerint igazán nagyszerű konzervatív politikust veszített el Európa.

2023. december 27. 17:25

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt kedd este, 81 éves korában elhunyt Wolfgang Schäuble, korábbi Bundestag-elnök, CDU-s politikus, Angela Merkel egykori pénzügyminisztere. A német politika meghátorozó szereplőjének halálhírére Novák Katalin köztársasági elnök is reagált a közösségi oldalán. 

A magyar államfő azt írta: 

Elhunyt Wolfgang Schäuble, a német újraegyesítés és az európai integráció építésze, Magyarország nagy barátja.

Novák Katalin részvétét is kifejezte az elhunyt politikus családjának, majd hozzátette, „Wolfgang Schäuble-vel egy igazán nagyszerű európai konzervatív politikust veszítettünk el.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Novák Katalin / X

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 27. 18:33
Szar gyarmatositó zsidó mocsok volt, nem német, ami sosem szállt szembe a migránsáradattal, a szélsőbaloldali, zsidó kommunista woke őrülettel, ellenben bőszen nácizott. Pont, mint a kegyelemtelen ukranfaszt szopó kvótaribanc. A pokolban jól el lesznek a többi komcsi mocsokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!