„Egy este Párizsban” – galériát osztott meg Orbán a Macronnal való találkozóról (FOTÓK)

2023. december 08. 11:38

A képek és videók tanulsága szerint a francia elnök szívélyesen fogadta a magyar miniszterelnököt az Elysée-palotában.

2023. december 08. 11:38

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Orbán Viktor Párizsba utazott a napokban. A magyar miniszterelnök azért látogatott el a francia fővárosba, hogy tárgyaljon Emmanuel Macronnal, aki megpróbálta arról meggyőzni, hogy támogassa Ukrajna EU-csatlakozási tárgyalásának megkezdését.

 Igaz, egyes elemzők szerint még a francia elnök sem hisz benne, hogy ez sikerülhet.

A csütörtök esti, Elysée-palotában eltöltött munkavacsoráról folyamatosan érkeznek a fotók és videók, és a nemzetközi sajtó is fokozott figyelmet fordít a találkozóra.

Az egyik vezető francia lapban pénteken már meg is jelent egy interjú a magyar miniszterelnökkel. Orbán Viktor a Le Point című francia lapnak többek között arról beszélt, hogy „az Európai Bizottság hazudik Ukrajnáról!”. Továbbá szólt arról is, 

Európában komolyabban kellene venni a nemzeti szuverenitást,

és Magyarország nem fogadja el a brüsszeli bürokraták centralista életformáját és az erre való kényszerítést.

Orbán Viktor is megosztott a találkozó kapcsán egy fotógalériát a Facebook-oldalon, melyet alább tekinthetnek meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 08. 15:52
A felcsúti paraszt Párizsban… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tommaso
2023. december 08. 14:07
ORBÁN MINDEN TÉREN KUDARCOT VALLOTT. Oktatás, Eü, Gazdaság, Infláció, Költségvetés, Pénzügypolitika, Környezet, Családsegités, KKV-támogatás, Határvédelem, Migráció, Népességszám, stb. Ezt csak a (sikeresen) agymosott, itt trollkodó, iskolázatlan seggnyalói nem látják. Nem nevezhető sikernek, hogy az EU vezetői megpróbálják meggyőzni az Európa-, és nemzetellenes álláspontja megváltoztatásáról, mielőtt - főleg őmiatta - megváltoztatják az egyországos vétó intézményét. Mert az mégsem járja , hogy egy 1%-os, de magát nagynak álmodó kisegé,r pláne RUSZKI ÉRDEKBŐL, folyton keresztbe tegyen 26, egyezségre jutott országnak, akik a 99%-ot adják Európában.
Welszibard
2023. december 08. 13:46
A kis csíra Macron potyára ölelgette a Viktort, nem adta be a derekát Ukrajna ügyben.
Boruss Demeter
2023. december 08. 12:15
Ilyen címmel Paris Hilton is osztott meg videót. :-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!