„A kubai rakétaválság óta nem volt ennyire közel a harmadik világháború” – vészjósló üzenetet küldött Medvegyev

2023. december 10. 15:13

Az orosz politikus szerint Bidenék rettegnek, hogy elvesztik a választást.

2023. december 10. 15:13
null

A napokban posztolt Telegram-oldalán Dimitrij Medvegyev, ahol arról írt: a Biden-adminisztráció „primitív zsarolása”, azaz a gondolatmenet, hogy 

adjatok pénzt az épp aktuális baráti államunknak, különben háborúzni kényszerülünk Oroszországgal”

nem példa nélküli az amerikai történelemben. Azonban ma mégiscsak különleges a helyzet az orosz politikus szerint, három okból:

1. Szerinte az „USA soha nem költött ennyi pénzt egy olyan államra, ami az összeomlás szélén áll”.
2. Soha nem voltam ilyen agresszívek a finanszírozást illetően, szerinte ennek ahhoz van köze, hogy Ukrajna szerepet játszott az amerikai elnök és családjának korrumpálásában.
3. Medvegyev szerint 

a kubai rakétaválság óta nem volt ilyen valós a harmadik világháború veszélye”.

Szerinte Bidenék viselkedését az motiválhatja, hogy rettegnek, mégpedig attól, hogy elvesztik a nemsokára esedékes amerikai elnökválasztást.

Nyitókép: Yuri Kadobnov / AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 07. 15:51
Ha valaki csak azt tudná elmagyarázni, ugyan MITŐL magasabb rendű ERKÖLCSILEG a Nyugat bárkinél ? Mára minden előnyét elvesztette: A meritokráciát. A józan paraszti észt. A protestáns munkamorált. A szolidaritást Sem szabadság nincs, sem testvériség. Egyenlőség az végképp nincs. A Zöldek faszsága szerencsére tönkreteszi az EU-t.. gazdaságilag. A woke/cancel/LMBTQ a történelmi-biológiai alapoktól fosztja meg. nem baj. A magasabb IQ-jú sárgák átveszik a helyet.
survivor
2024. február 07. 15:44
Kovács Ubul A pastuk 20 év után picsázták ki a jenkikek. A vietkong 20 év után rugta seggbe a francia-usa duót. Megsúgom neked kis ubi, az ukrajnai háború nem fog addig tartani. Hamarabb szabadítják el a Tűzoroszlánokat. Ha Biden nyer, biztos a Világháború. Ugye jól esne ?
survivor
2024. február 07. 15:40
Tommaso t ki "világháborús veszélyhelyzet" mert a ruszkik NYugati irányban terjeszkedtek. Tanulj történelmet, mielőtt hülyeségeket beszélsz. NATO 1949 Varsói Szerződés 1955 Akkor 2 világrend háborúja volt. De ma mindkét fél KAPITALISTA. RUS nem a kommunizmusért harcol, hanem a saját túléléséért. Miután kiszorítottál K-EU ből. De az USA nem vonult ki Németországból se....akár csal gesztus értékkel. Hanem jött Keletre. Én mind a két rendszert megéltem: a SZU nem volt rosszabb , mint az USA. És MINDEN igaz volt, amit az USA-ról mondott. Egy sokkal GYENGÉBB Oroszországot fenyeget a Ny. Csak az vigasztal, hogy az atomháborúban a hozzád hasonló hülye barmok is megdöglenek.
survivor
2024. február 07. 15:31
Ha megnyerik, még sokkal rosszabb jön...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!