Nem történik a világon semmi érdekes, így most a jobboldaliak haján élcelődik a Politico

2023. november 26. 16:55

Fontos témával foglalkozik a brüsszeli lap az orosz-ukrán háború 639., az izraeli-palesztin konfliktus 47. napján, miközben a jobboldal az egész kontinensen erősödik.

2023. november 26. 16:55
TRUMP, Donald

Megtalálta napjaink legfontosabb ügyét a Politico: a jobboldaliak haja lenne az.

A brüsszeli lap kvízt készített, melynek célja, hogy letesztelje olvasóit: „Meg tudja különböztetni az egyik híres pamacsot a másiktól?” – kérdezik. Például Geert Wildersét, aki „sok mindenről híres, például iszlámellenes nézeteiről, azon követeléséről, hogy országa hagyja ott az EU-t, tüzes migrációs retorikájáról – és kifésült szőke tincseiről”.

A POLITICO emlékeztet: a holland Szabadságpárt (PVV) vezére már 

a második különleges hajú fej, aki ezen a héten megnyerte a választókat”,

miután múlt vasárnap Argentína elnökévé választották a szintén furcsa hajjal bíró Javier Mileit. Mindkettőt hasonlították már Donald Trumphoz – többek között a hajuk miatt.

Nem áruljuk el a kvíz teljes megoldását, de annyit elmondhatunk: valamiért a furcsa hajú konzervatívok közé sorolták Ursula von der Leyen európai bizottsági elnököt és Kim Dzsongun észak-koreai diktátort is.

Nyitókép: MTI/EPA/C. J. Gunther

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. november 26. 19:59
Akkor én is mondhatom, hogy büdös dagadt barom?
jostothu
2023. november 26. 19:58
Testszégyenítés nem polkorrekt, nem azt szajkózzátok, rohadt farizeusok?
lájkbajnok
2023. november 26. 17:36
Hülyehajú, nyominger társaság. Orbán is az az inasfrizurájával.
Aegopolis.
2023. november 26. 17:29
Na, itt meg két szoboszlais izé közé befér egy "meztelen képekkel üldözte diákját a szexéhes tanárnő". És még az is, hogy más sajtótermék milyen hülyeséggel foglalkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!