Így búcsúztatta Jennifer Aniston Matthew Perryt

2023. november 15. 19:50

„Ahogy ő maga mondta, ha nem hallotta a nevetést, azt hitte, hogy meg fog halni. Az élete szó szerint ettől függött”.

2023. november 15. 19:50
Friends

Mi is közöltük a szomorú hírt, miszerint elhunyt Matthew Perry, aki a Jóbarátok című sorozatban Chandlert alakította. A színészt Los Angeles-i otthonában, sajtóhírek szerint egy jakuzziban találták meg.

Most a nagysikerű sorozat egyik főszereplője vett végső búcsút színésztársától. Jennifer Aniston Instagram-bejegyzésben emlékezett meg barátjáról.

Az, hogy el kellett búcsúznom a mi Matty-nktől, az érzelmek olyan őrült hulláma volt, amit még soha nem tapasztaltam. Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet elvesztése vagy a szerelem elvesztése” 

– írta a színésznő. 

„Ő a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. Ez egy kiválasztott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk és milyen utat fogunk járni” – fogalmazott. Szerinte Perry tudta, hogy szerette megnevettetni az embereket. 

„Ahogy ő maga mondta, ha nem hallotta a nevetést, azt hitte, hogy meg fog halni. Az élete szó szerint ettől függött” 

– hangsúlyozta bejegyzésében. 

Majd így folytatta: „És ez sikerült is neki, mindannyiunkat megnevettetett. Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt szövegeinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. 

Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad. 

Minden nap beszélek veled... néha szinte hallom, ahogy azt mondod: »Lehetnél még őrültebb?«.”

Pihenj kisöcsém.Mindig feldobtad a napomat...” – zárta posztját Aniston.

Nyitókép: Warner / Collection ChristopheL via AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2023. november 16. 11:43
kinek nincs még tele a puttonya Matthew-val? .... ZS kategórisá színész volt, de mindenki rinyál.... milyen világban élünk? Mandinernek: - klikk... beugrik ez: .... "Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" - görgetek lefelé, mikor beugrik ez: .......... "Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" - nincs klikk, nem görgetek, olvasok, mikor beugrik ez: ....."Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" - kommentelek, épp leírom, hogy "putto...", mikor beugrik: ...."Ezeket már olvasta? Maradjon velünk!" ba+... éppen kommentelek, olvasok egy cikket ... nem dereng valami??? ti hogy bírjátok ezt? hát a jó retkes anyátokat!!!!!!!!!!!!!
Ugandai Bubu
2023. november 15. 20:48
Oxigénpalack volt rajta? Azzal semmit nem ér.
Tommaso
2023. november 15. 20:46
Ripacsok. Sándor Pál nézhető filmje. Bár ...egyedül nem megy.
Tommaso
2023. november 15. 20:45
De meg...vigasztalnám Jennifer Anistont. Csak Jennier Lawrence meg ne tudja. És ne szóljon J.Lo-nak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!