The Times: Európának fel kell készülnie Trump győzelmére

2023. október 10. 22:41

Edward Lucas szerint a következő amerikai kormányzat cserbenhagyná az ukrán elnököt.

2023. október 10. 22:41
TRUMP, Donald

Edward Lucas külpolitikai elemző a The Times hasábjain fejtette ki a véleményét a közelgő amerikai választás kapcsán. Az elemző szerinte Joe Biden elnök bajban van. Ezt a bajt jól jellemzi az, hogy a jelenlegi elnöknek állítása szerint már „Brezsnyev” a beceneve. 

Edward Lucas arra a megállapításra jutott, hogy az amerikai lakosság a bűnözésért, valamint a migrációért a Biden-kormányzatot hibáztatja. A szerző elkeseredetten tapasztalja, hogy ezekkel szemben a közvéleményt nem a jó gazdasági adatok foglalkoztatják.

Állítása szerint Donald Trump hatalomra kerülése nem sok jót ígér az öreg kontinens számára, ugyanis

a következő kormányzat cserbenhagyná Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Ennek az lesz a következménye, hogy Ukrajna összeomlik, majd gazdasági krízis fogja sújtani. Egy megkeseredett, megosztott, lepusztult ország aligha kerül be gyorsan az EU-ba. Ez azonban még nagyobb kiábrándultságot eredményez az ukránok körében.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Alex Brandon

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. október 19. 11:29
Trumpot visszavárjuk szavazatunkkal segítünk .
bagira002
2023. október 19. 11:27
Jaj lesz a lezüllött háborúbűnös Eu-nak .
Lami66
2023. október 11. 09:15
Ha Trump lesz az elnök, zukránia összeomlik. Csak az a baj, hogy jelenleg ők európa legerősebben felfegyverzett országa, akik már megmutatták, a legnagyobb barátba is azonnal belerúgnak ha az nem úgy ugrál ahogy az ukránok követelőznek.
Hekimeki
2023. október 11. 08:39
Cserben hagyná❓❓❓❓😂😂😂😂😂 Ki nem szarja le❗❗❗❗ Van saját országa saját NÉPE Trumpnak és NEM ez a zsidó zselé ❗❗❗ REMÉLEM GYŐZNI IS FOG👍👍👍👍👌
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!