Parádés mémmel szúrt oda Bidenéknek Elon Musk

2023. október 28. 19:40

Mindössze egyetlen képet kellett posztolnia a milliárdosnak a fricskához.

2023. október 28. 19:40

Elgondolkodtató képet posztolt az X-en Elon Musk. A világ cikkünk írásakor leggazdagabb embere tükröt mutatott az Egyesült Államoknak és a Biden-adminisztrációnak, és mindössze egyetlen képet kellett hozzá posztolnia.

A képre azt írta: Irán háborút akar, mindenki láthatja, hogy milyen közel alapították az országukat az amerikai bázisokhoz.”

Mutatjuk az említett bejegyzést:

Nyitókép: MTI/EPA/George Nikitin

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 31. 11:13
Én elismerem, éljenzem a zseniális Elon Muskot De lesajnálom az alávaló lengyel Donald Tuskot. Musk nagyon jól lát mindent a világban, még a mesterséges intelligencia lehetséges, hosszútávú következményeit is. Igen, ez az út oda vezet, hogy egypár millió globálszörnyeteg az egész emberiséget félrevezetheti, kiszolgáltatottá, rabszolgává teheti, szellemileg és anyagilag kiszipojozhatja. A katasztrófa elkerülhetetlenne válhat. Az USA pontosan ezt akarja. Ezért is, de sok minden másért is fogunk mi európaiak még Kinának és az oroszoknak könyörögni, hogy mentsenek meg bennünket az USA-tól.
ügyvéd
2023. október 29. 21:07
Emperor of Mars!
452682
2023. október 29. 20:52
Ez az ember még képes gondolkodni, és nem becsicsikulni a jenki biboldóknak. Nagy tisztelet érte... Most őszintén, rajta kívül van olyan milliárdos (aki nem zsidó) és próbálja az egyensúlyt fenntartani?
Mich99
2023. október 29. 09:48
Elon Musk átlépett egy vörös vonalat azzal, hogy nem követi az amerikai és brit hazugsággyárak vonalát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!