Macron szerint jól jöhet Orbán jó kapcsolata Putyinnal

2023. október 27. 20:13

A francia köztársasági elnököt nem lepte meg a két politikus találkozása.

2023. október 27. 20:13

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin találkozójával kapcsolatban azt nyilatkozta, bár nem lehet megtiltani egyetlen állam- vagy kormányfőnek sem, hogy nyisson a másik irányba, de szerinte az európai egység szempontjából fontos, hogy egy ilyen találkozó előtt egyeztessenek egymással.

Szerinte az ilyen kétoldalú megbeszéléseket viszont nem szabad felhasználni az európai egység gyengítésére.

Ugyanakkor hozzátette, az, hogy a többi uniós vezetőhöz képest Orbán jó viszonyt ápol Putyinnal, egyszer még hasznos lehet a béketárgyalásoknál. Azt is elmondta, egyáltalán nem lepte meg a két államférfi találkozója.

Nyitókép: MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 31. 19:23
A csüngőhasú már bejegyzett Putler-pincsi…🤮
democRATS
2023. október 29. 05:26
Haszonleső tetű...
Palatin
2023. október 28. 11:30
Orbán mindent megtesz, - az óriási uniós, magyargyülölö ellenállással szemben -, hogy a magyar érdekeket képviselje. Orbánnak arra kellene még nagyon vigyáznia és odafigyelnie, hogy ha az unió Gyurcsány bandájának alávaló árulása révén mégis megbuktatná -, akkor mindenki számára nyilvánvaló legyen ez a gigantikus neobolsevik nemzetellenes támadás, és Orbán nemzeti hösként kerüljön ki abból. Ami garantálná azt, hogy a nemzetárulók Orbán megpuccsolása esetén sem kerülhetnének hatalomra, mert a magyarok véglegesen és végletesen megvetnék öket.
connorj
2023. október 28. 03:39
😂 https://vm.tiktok.com/ZGJKXxQTL/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!