Izrael dilemmája

2023. október 10. 22:26

Nehéz lesz az IDF-nek, de Izrael minden háborút megnyer.

2023. október 10. 22:26
Gáza, izraeli válaszcsapás
Koskovics Zoltán
Koskovics Zoltán
X

„Mindenkinek meg kell értenie ennek az összetettségét. Ne sürgessék a földi hadjárat azonnali megkezdését. El fog jönni, de az IDF-nek nagyon óvatosan kell terveznie. 

Izraelnek minden támogatásra szüksége lesz, mert a gengszterek, akik ellen harcolnak, és akiket megölnek, már köztünk vannak! Ők voltak azok, akik tömeggyilkosságokat ünnepeltek a nyugati városok utcáin. Ugyanolyan boldogan fognak ölni, mint ahogyan zsidókat öltek.

Izraelnek minden kis támogatásra szüksége lesz, mert ugyanazok a kormányok, amelyek hagynak mindent Zelenszkijnek megúszni, nyafogni fognak, hogy az IDF »megsért« valamit vagy valamit. (Semmit nem fognak megsérteni, amit nem feltétlenül kell.)

Ez nem vicc, ez nem játék.

Nehéz lesz az IDF-nek, de Izrael minden háborút megnyer. Nincs más választásuk.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Sameh Rahmi / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. október 11. 11:36
Nehéz lesz az IDF-nek, de Izrael minden háborút megnyer. Ez nem jelenti azt hogy ezután is mindet megnyeri. Micsoda nagyképű duma ez? Az összeomlást gőg előzi meg, a bukást pedig felfuvalkodottság.- Példabeszédek 16,18 Most is ezt láthatta a világ, hisz pár napja a zsidok még keresztényeket köpködtek, gyaláztak Jeruzsálem utcáin.
powerage
2023. október 11. 08:12
"Izraelnek minden támogatásra szüksége lesz, mert a gengszterek, akik ellen harcolnak, és akiket megölnek, már köztünk vannak! Ők voltak azok, akik tömeggyilkosságokat ünnepeltek a nyugati városok utcáin." Nem vettem észre, hogy Izrael különösebben tett volna valamit az ellen, hogy ezek a gonoszbácsik ne legyenek ott a nyugati városok utcáin, sőt. Na, pont ekkora támogatást kell nekünk is nyújtani feléjük, most, hogy bajban vannak.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. október 11. 05:05
Közben kiderült, hogy a német pszichedelikus bulizós luvnya életben van. Az egész csak atrocitás propaganda volt. Ez az amit soha nem fog lehozni a fanatikus cionista Mandiner
ZZoltan
2023. október 11. 01:46
Már most legalább annyi ártatlan civilt megöltek az izraeliek, mint ahányat a palesztinok..... Pedig még el sem kezdték igazán. Most kéne önmérsékletet mutatni. De nem fognak. Most kéne békére inteni (a magyar kormánynak is) de nem fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!