Direkt vetette magát a mélybe egy férfi New Yorkban – magyar szemtanúi is voltak

2023. október 10. 19:59

Gyémánt Balázs idegenvezető saját szemével látta a történteket.

2023. október 10. 19:59

Hétfőn egy 33 éves manhattani férfi belezuhant a szeptember 11-i terrortámadás New York-i emlékműjénél található hatalmas medencébe. A férfi nagyjából 6 métert zuhant, ennek ellenére túlélte az esést.

Gyémánt Balázs idegenvezető saját szemével látta a történteket. Az Index szerkesztőségének elárulta, épp a terrortámadásról beszélt egy magyar turistacsoportnak, amikor pár méterre tőlük a férfi beugrott a medencébe.

„Valaki felkiáltott, hogy beugrott egy fickó, de nem értettük, hogy mi történik. Nem foglalkoztak vele. Pár perccel később, amikor zúgolódás volt, odamentem a medence széléhez, és láttam, hogy

a fickó véres volt, a sekély vízben megpróbált a medence közepére kúszni.

Ott volt még egy mélyedés. Ott egy picit elidőzött, majd lecsúszott a mélybe” – közölte az idegenvezető, aki kiemelte, hogy szerinte a férfi nem véletlenül esett a medencébe, hanem tudatos elhatározásból vetette magát a mélybe. Gyémánt Balázs szerint az illető mentálisan zavartnak tűnt.

Sokkoló volt látni és részese lenni ennek”

– árulta el az idegenvezető.

Nyitókép: X

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tapeino
2023. október 11. 08:35
.... de segíteni senki nem akart!
Kozmosz
2023. október 10. 22:03
A szigeten a 10 méteres toronyból is vízbe pottyannak.
Kaldvi
2023. október 10. 21:44
Potty
luxusbatar
2023. október 10. 20:17
Jóvan' balu. 15 perc neked is jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!