Zelenszkij mindenkit megnyugtatott: védelmi minisztere nem az amerikai adófizetők milliárdjaival, hanem az ukrán adófizetők pénzével szökött meg!

2023. szeptember 28. 21:10

Az ukrán elnök még szeptember elején váltotta le korrupció miatt Olekszij Reznyikovot.

2023. szeptember 28. 21:10
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is felszólalt szeptember 19-én New Yorkban, a 78. ENSZ-közgyűlésen.

Mint ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, az ukrán elnök szeptember elején váratlanul leváltotta a védelmi miniszterét, Olekszij Reznyikovot. Később kiderült, hogy a váltás hátterében a miniszter korrupciós ügyei állhatnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Egy csütörtökön Twitterre (X) felkerült videóban az ukrán elnök szót ejt Reznyikov ügyéről is. 

 

Zelenszkij mindenkit megnyugtat: Reznyikov védelmi minisztere nem az amerikai adófizetők milliárdjaival szökött meg, hanem az ukrán adófizetők pénzével!” 

 

– írják a videóhoz, amelyben az ukrán elnök az eltűnt pénzekről a következőt nyilatkozza: „Nem a partnereink pénzéről van szó, vagy a fegyverre szánt pénzekről. Ezek más ügyek. Ezek ukrán esetek, de mindegy, most nem ez a lényeg. A lényeg, hogy harcolni fogunk és győzni fogunk ebben a háborúban. De még egyszer hangsúlyozom, nem a partnereink pénzéről van szó. Ez fontos.”

Nyitókép: FATIH AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Heimoglobin
2023. szeptember 29. 15:30
"de mindegy, most nem ez a lényeg." Beszarás. Most nem ez a lényeg! Lapozzunk.
pesszimista
2023. szeptember 29. 15:03
Zelenszkijnek elhisszük, mert ő mindíg igazat mond. A háta mögött úgy is hívják: az igazmondó. A delikvens akiről szó van ül az asztalnál, büszkén veri a mellét, előtte egy halom pénz. Mesterséges intelligencia segítségével válogatja szét. Ez Ukrán eredetű ezt ellopom, ezt az Amerikaiak adták a termőföldünkért,, ezt hagyom. S így válogatja szét az egészet. Ez így történhetett , mert nagyon életszerű
KBA98
2023. szeptember 29. 11:54
Mennyi most Ukrajna lakossága? Ja! és miből van jövedelmük? Esetlen a hullaszedésből vagy mi működik ott egyáltalán?
Ákos70
2023. szeptember 29. 11:02
Minden szavát hiszem, pistuljak meg ha nem :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!